Holistisk Fertilitet – et online forløb på 29 dage

Kom med på Holistisk Fertilitet – et online forløb på 29 dage, hvis du ønsker at styrke din fertilitet og samtidig bevare din livsglæde, mens du forsøger at blive gravid. 

Forløbet består af i alt fire moduler med de overordnede temaer: Din cyklus, Din krop, Dit Sind og Dit Sociale Liv. Alle temaer er relateret til din fertilitet. 

Forløbet starter op fredag den 28. februar 2020 kl. 10:00.

Hver fredag hen over fire uger får du et nyt modul tilsendt fyldt med lærerige webinarer, træningsvideoer, lydfiler og handouts.

Du får masser af brugbar viden om din krop og dit sind samt et væld af virkelig effektive redskaber fra yoga, den fertilitetsfremmende Mojzisova-metode, mindfulness, meditation og meget mere.  

Du følges med alle de andre deltagere ved at tilmelde dig en lukket Facebook-gruppe, hvor I kan dele erfaringer, tanker, glæder og sorger med hinanden, og hvor jeg vil besvare jeres spørgsmål om forløbets indhold.

Du er ikke alene! Og der er masser af ting, du kan gøre for at højne dine chancer for graviditet og samtidig få det bedre i både krop og sind.

Tilmeldingen er åben: www.trinefagerskov.dk/online

Lige nu er der early bird rabat samt en gratis gave til de ti første, der tilmelder sig.

Jeg glæder mig så meget til at følges med dig!

Mange hilsner

Trine

Date

28 feb 2020
Expired!

Time

10:00 - 10:00

Pris

1.295,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Trine Fagerskov
Online Forløb

Afholdes af

Trine Fagerskov
Phone
60 91 96 78
Email
kontakt@trinefagerskov.dk
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *