Workshop i København K – For dig, der forsøger at blive gravid

Nu har du mulighed for at lære hele det fertilitetsfremmende hjemmetræningsprogram, baseret på Mojzisova-metoden, på en workshop i de smukke, lyse lokaler hos Prana Yoga Shala i København K.

Du bliver også forkælet med restorativ yoga, mindfulness og meditation. Alt sammen teknikker, som er med til at styrke din fertilitet og give dig ro og velvære.

Mojzisova-metoden er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova. Hendes træningsprogram har fokus på at løsne op for spændinger langs rygsøjlen, i bækken- og lændeområdet i bækkenbundsmuskulaturen og inderlårene, sikre øget mobilitet i hele dette område samt øget blodforsyning til de reproduktive organer.

Videnskabelige studier viser, at det kan firedoble dine chancer for graviditet uden medicinsk behandling samt nedbringe abortrisikoen, hvis du udfører alle øvelserne i Mojzisovas træningsprogram 1-2 gange dagligt frem til 12. graviditetsuge.

Mojzisovas træningsprogram kan også med fordel anvendes i forbindelse med medicinsk fertilitetsbehandling. Øvelserne er desuden gavnlige, hvis du lider af menstruationssmerter, ægløsningssmerter og/eller smerter i bækken- og lændeområdet.

Ifølge Ludmilla Mojzisova kan dårlig kropsholdning og muskulære dysfunktioner skabe afklemninger, træk og/eller irritation ved nervernes udspring i rygsøjlen. Dette kan forstyrre nerveforbindelserne til og fra de reproduktive organer. Både livmoderen og æggelederne er muskler, der skal kunne trække sig sammen og udvide sig for at fungere korrekt i løbet af cyklus. Kan de ikke bevæge sig frit og optimalt, og er der ikke tilstrækkeligt med blodforsyning til de reproduktive organer, kan det gå ud over evnen til at blive gravid og holde på en graviditet.

Jeg fletter mange af Mojzisova-øvelserne ind, når jeg underviser på mine ugentlige hold i ‘Yoga for din fertilitet’ (læs mere om det her).
Nu kan du altså lære hele træningsprogrammet på denne skønne workshop.

På workshoppen vil du blive grundigt instrueret i alle øvelserne, så du trygt kan gå hjem og få etableret din egen daglige hjemmepraksis. Og du vil få viden om, hvad øvelserne helt præcist gør for din krop. Vi kommer også til at tale om, hvad din kropsholdning betyder for din fertilitet og bækkensundhed. Desuden vil jeg lære dig nogle dejlige afstressende vejrtrækningsøvelser samt restorative yogastillinger, som du kan forkæle dig selv med i dagligdagen for at få ro og velvære i både krop og sind.

Med i prisen er også en træningsvideo, som du får tilsendt efter workshoppen. Videoen kan du bruge derhjemme for at være sikker på at udføre alle øvelserne korrekt.

Hvem kan deltage?
Alle kvinder, der ønsker at blive gravide, men som har fertilitetsudfordringer, er velkomne. Uanset om du forsøger at blive gravid med eller uden lægelig assistance, sammen med din partner eller alene. Uanset om du har specifikke fertilitetsudfordringer, eller om det ikke kan forklares, hvorfor ønskebarnet udebliver. Uanset hvor længe du har forsøgt at blive gravid. Og uanset hvilken træningsform du er i.

Workshoppen er for maks 10 personer.

STED: PRANA YOGA SHALA, MAGSTRÆDE 10C, 1. SAL, KØBENHAVN K
DATO: LØRDAG DEN 27/6
TIDSPUNKT: 13-18
PRIS: KR. 950,-

Du får:

  • Grundig instruktion i Mojzisovas hjemmetræningsprogram

  • Træningsvideo (tilsendes umiddelbart efter workshoppen)

  • Baggrundsviden om øvelserne og forskningen bag

  • Viden om hvad din kropsholdning betyder for din fertilitet

  • Instruktion i vejrtrækningsøvelser

  • Instruktion i restorative yogastillinger for afstressning, ro og velvære

  • Et trygt og intimt rum med andre kvinder, som også har svært ved at blive gravide. Holdet er for maks. 10 personer.

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Date

27 jun 2020
Expired!

Time

13:00 - 18:00

Pris

950,00kr

Læs mere

Tilmeld

Lokation

Af Trine Fagerskov
PRANA YOGA SHALA, MAGSTRÆDE 10C, 1. SAL, KØBENHAVN K

Afholdes af

Trine Fagerskov
Phone
60 91 96 78
Email
kontakt@trinefagerskov.dk
Tilmeld

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *