exseed healthBehandler

EXSEED HEALTH

Behandler

Fatin Willendrup
info@exeedhealth.com

London
40 Islington High Street
London N1 8EQ
+44 (0) 770 853 4984

København
Prags Boulevard 80
2300 København S
+45 53 32 10 12

www.exeedhealth.com

Følg os på de sociale medier

ExSeed Health er en dansk virksomhed med fokus på mandlig fertilitet. Vi hjælper mænd med at teste sædkvalitet og forbedre fertilitet.

Vores vision i ExSeed Health er at øge kendskabet til mandlig fertilitet og sætte fokus på mandens rolle. Indenfor fertilitet er der generelt alt for meget fokus på kvinder og meget lidt på mænd. Dette vil vi i ExSeed ændre på fordi man i 40 % cases med ufrivillig barnløshed finder at årsagen kan tillægges manden.

Vi vil gerne hjælpe mænd med at få vished om deres sædkvalitet i tidlig stadie samt give par mulighed for at øge chancer for naturlig graviditet. Formålet med vores arbejde bl.a. også at henvise mænd til relevant udredning og behandling via fertilitetsklinikker i tilfælde af dårlig sædkvalitet, således de kan hjælpes effektivt fra starten.
ExSeed teamet er sammensat af forskellige profiler (bl.a. en læge, forsker, programmør, designer, ingeniør) som, i samarbejde med fertilitetseksperter både nationalt og internationalt stræber for at give vores kunder den hjælp de har brug for. Se mere til teamet her.

Ny generation af sædtest i høj kvalitet
Vi har udviklet en ny generation af hjemme test til analyse af sædkvaliteten via mobilen. ExSeed Health giver mænd mulighed for at teste sædkvaliteten nemt, sikkert, præcist og helt privat. Med ExSeed får brugeren med over 95% nøjagtighed får samme kvantitative sædparametre, som på en fertilitetsklinik. I en resultatoversigt får brugeren følgende:

  • Sædprøve volumen
  • Koncentration af sædceller
  • Mobilitet (bevægelighed)
  • Total motile sædceller i en sædprøve (Total motile sperm count)

Alle værdier vises på en skala iht. WHO 2010 referenceværdier således at brugeren kan se hvor god hans sædprøve er.

Både test og livsstilsprogram som er evidensbaseret
Samtidig med et mål for sædkvaliteten, har vi i vores app udarbejdet et livsstilsprogram, der er fuldkommen personaliseret til den enkelte bruger. Mænd får via vores app råd, vejledning og opskrifter på konkrete livsstilsændringer der vil forbedre sædkvaliteten.
I ExSeed Health er forskningsbaseret og tilstræber, at udvikle på vores klienters præmisser. Vi har derfor taget udgangspunkt i al relevant forskning der findes på området og tror på at individuel rådgivning er vejen mod succesfuld optimering af fertilitet.

Via blogindlæg her på fertilitetsliv.dk og på vores egen hjemside samt sociale medier deler vi evidensbaseret viden omkring mandlig fertilitet og sædanalyse. Hvis du/I er i gang med projekt baby så kom godt fra start med ExSeed Health allerede i dag!

voresBlogposts

VoresVideoer