Får vi medvind nu?

Blog opslag

Skrevet af Cille

27 nov, 2018

ENDELIG kan jeg føle mig lettet!
I tidligere indlæg skrev jeg om, at jeg havde celle forandringer og derfor skulle have fortaget et kegle snit. Jeg var mildest talt skide bange.
Jeg var inde og få foretaget kegle snittet, det var ikke ligeså slemt som jeg havde frygtet. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, hvilket betyder lidt ro i mit hoved.
Jeg har fået svar fra klinikken, celle forandringerne er fjernet! Dog skal jeg lige til kontrol til januar.
Jeg er så lettet!
Men det der også betyder utroligt meget for os er, at de nu vil sende vores henvisning videre! (Ja jeg klapper i mine små hænder af lykke) MEN!
På den ene side er jeg lettet over, at vi nu kan komme videre for insiminering virkede ikke for os, men på den anden side så føler jeg lidt, at vi står midt i ingenting? Lige før var alting meget presset, nu der nærmest bare ro på.
Det ved jeg ikke hvordan, jeg skal forholde mig til ?
Jeg burde jo faktisk bare være rigtig glad!?
Den ro der er lige nu, den giver mig alt for meget tid til at tænke over næste forløb, i forhold til fertelitets behandling.
Hvad hvis det heller ikke virker? Hvad har vi rodet os ud i? Hvordan vil min krop regere på, at jeg højst sandsynligt får flere homoner, hvad hvis der sker noget undervejs som gør at det bliver udskudt? osv osv.
  Det ene øjeblik, glæder jeg mig helt vildt til at kunne tage næste skidt og måske komme tættere på målet, det næste øjeblik, så skræmmer det mig helt vildt.
Som mange ved, så er vente tiden lang og ulidelig! Jeg kan slet ikke rumme den ventetid, jeg vil igang nu!
Men AK endnu engang må vi vente, det må jeg bare acceptere.
Jeg tror måske det en god mulighed for, at vi bare kan slappe lidt af og holde en lille pause, fra den besættelse det er, at være i behandling og lade op til næste omgang. Men kan vi det ?
Nu må vi se, om jeg kan finde ro i det

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!