FERTILITETSAKUPUNKTUR OG SAMTALE

Blog opslag

15 jul, 2020

Kæmper I en sej kamp om at opnå drømmen om jeres ønskebarn? Går I og overvejer om fertilitetsakupunktur kan hjælpe jer?

Akupunktur kan både være gavnligt hvis I ønsker at opnå en graviditet naturligt eller hvis I er i fertilitetsbehandling.

Infertilitet hos kvinder kan være forårsaget af mange forskellige faktorer, som f.eks. hormonel ubalance, endometriose, PCO, alder, vægt, fibromer og uregelmæssige menstruationer. Alle disse årsager kan gøre drømmen om en ønsket graviditet svær at nå.

Derudover tyder mange undersøgelser på at hverdagens stress og jag også kan have stor betydning og spænde ben for at en graviditet lykkes. En stor kognitiv undersøgelse understøtter, at kvinder som får en mere holistisk og stressreducerende behandling har en større sandsynlighed for at blive gravide.

Som Jordemoder, Sonograf / Scanningsjordemoder og Akupunktør har jeg arbejdet med kvinder og gravide i over 20 år. Jeg har mange års erfaring i at snakke med mange forskellige personligheder om meget svære følelser. Jeg har givet akupunktur siden 2001, og jeg vægter faglighed med udgangspunkt i den enkelte kvinde meget højt.

Som Akupunktør har jeg i mange år hjulpet folk i fertilitetsbehandling, så jeg har også en meget stor indsigt i og forståelse for hvad man gennemgår i løbet af en lang og opslidende fertilitetsproces. Hos mig bliver I derfor mødt med den ro, nærvær og forståelse, som netop I har brug for i hård kamp mod en graviditet. Der er plads til at snakke om både håb og drømme samt svære tanker og følelser.

Ved fertilitetsakupunktur sætter jeg også altid god tid af til den dybe samtale, hvis I har behov for det. Min erfaring er at samtalen er mindst lige så vigtig som selve akupunkturen.

Hvis I er nysgerrige på hvordan fertilitetsakupunktur kan hjælpe netop jer, så kontakt mig hos Herning Jordemoder Scanningsklinik og hør mere.

Jeg glæder mig til at møde jer, og jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe jer med at opnå drømmen om jeres ønskebarn.

Annonce for Herning Jordemoder

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!