Fertilitetsbehandling – fryseforsøg og Crinone

Blog opslag

Skrevet af Babyluppen

18 jul, 2017

Heldigvis er fryse forsøg slet ikke så hårde som de forsøg, hvor du bliver sat til at producere ekstra mange æg.

Jeg skulle ikke sprøjte mig selv med alverdens hormoner og jeg skulle heller ikke til så mange undersøgelser for at se hvordan medicinen påvirkede mig og hvor store æggene var blevet.

Nej ved mit første fryse forsøg skulle jeg blot spise en pille (Estrofem) 3 gange dagligt. Derudover skulle jeg kun scannes for at se om jeg havde cyster samt for at se hvor tyk min slimhinde var og om den var klar til at modtage et æg.

Da min slimhinde var tyk nok fik vi tid til æg oplægning, det bliver jeg altså aldrig helt fan af. Jeg synes bestemt ikke det er rart at skulle have alle mulige instrumenter derop i tide og utide. Men ægget kom op og jeg var nu rugemor til et flot fryse æg og stadig med hele 7 æg i fryseren tænkte jeg denne behandling var noget nemmere end de andre behandlinger vi havde været igennem.

Jeg skulle med det samme starte på Crinone som er en creme man skal sprøjte op i skeden – ved mit fryseforsøg skulle det gøres 2 gange dagligt. Dette bliver jeg heller aldrig fan af.

Crinone!

Her får i lidt om min erfaring med Crinone og her skal man ikke være sart…

Crinone har heldigvis et hylster du skal indføre, når cremen skal føres op i skeden. Men du kan være uheldig at få rifter og det gør at Crinonen kan være lyserød når den kommer ud. Her kan man godt blive en smule nervøs og urolig og tænke – er det mon menstruation? Men det er ofte bare en rift.

Derudover kan Crinone godt have meget svært ved, at komme ud af skeden igen. Det vil sige nogle gange kommer det ud i klumper der minder lidt om vådt vaskepulver. Men andre gange kan du simpelthen ikke få mere op, da det har samlet sig i store klumper i skeden.

Så du bliver nødt til at prøve at grave det ud med fingrene, det er nemmest mens du er i bad..

Det var lige lidt om Crinone som jeg aldrig bliver fan af.

Jeg ruger på et guldæg

Men tilbage til mig – jeg ruger på livet løs, jeg holder altid fri den dag jeg får lagt æg op. Jeg slapper rigtig godt af og gør noget godt for mig selv.

De 14 dage kan være rigtig lange, men denne gang havde jeg faktisk helt glemt det (læs mistet håbet) så jeg troede faktisk ikke rigtig på det. Hvorfor skulle den være her denne gang?

Jeg havde for resten også travlt på arbejde og vi skulle en masse om aftenen og i weekenderne. Så jeg tænkte slet ikke på at tage en graviditetstest.

Så dagene gik bare – faktisk hurtigt for første gang i længe og dagen kom hvor jeg skulle ned og have taget blodprøven.

Fortsættelse følger…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!