Fertilitetscoach Jessie EgedalBehandler

Fertilitets coach Jessie Egedal

Behandler

Hyacintvej 17
3060 Espergærde

coach@jessieegedal.dk
22 61 16 60

www.jessieegedal.dk

Følg os på de sociale medier

Kampen for at blive gravid og især et forløb i fertilitetsbehandling kan være et ensomt sted – også selvom I er to om det. De kunstige hormoner, scanninger, aflysninger og skuffelser kan nemt komme til at fylde alt i dit liv, og det kan være svært at tale med andre om, fordi de ikke forstår det, hvis de ikke selv har prøvet det.


Men jeg forstår det. Jeg har nemlig selv været i fertilitetsbehandling i 6 år, og jeg har prøvet de kunstige hormoner, skuffelserne og at miste. Mine personlige erfaringer kombineret med min faglige baggrund som coach gennem de sidste 9 år gør, at jeg har stor forståelse for dine følelser, og jeg kan hjælpe og støtte dig på din vej mod en graviditet, så du ikke behøver at føle dig alene om det. 

 

Derfor har jeg dedikeret mit arbejdsliv til at gøre en forskel for kvinder, der kæmper for at blive gravide – enten naturligt eller gennem behandling – ved at tilbyde dem den hjælp og støtte, som jeg selv manglede. Jeg ved rigtig meget om, hvad du går igennem i den måske sværeste og hårdeste tid frem mod en ønsket graviditet. Du vil derfor også opleve, at der ikke findes forbudte tanker eller følelser hos mig, og du kan føle dig tryg ved, at jeg sikkert har tænkt dem alle selv. 

mineBlogposts

mineVideoer