Fertilitetscoach Jessie EgedalBehandler

Fertilitets coach Jessie Egedal

Behandler

Hyacintvej 17
3060 Espergærde

coach@jessieegedal.dk
22 61 16 60

www.jessieegedal.dk

Følg os på de sociale medier

Velkommen til dig som kigger med herinde på Fertilitetsliv.dk

Jeg er glad for, at du besøger min side – for måske du har lyst til at blive stærkere følelsesmæssigt og mentalt til at håndtere livet i fertilitetsbehandling.

Men hvordan? Måske har du allerede prøvet forskellige ting for at få det bedre, for at passe på dig selv/ jer – men alligevel ender du det samme sted igen kort tid efter. Måske mærker du, at håbet ikke er lige så grønt som i starten og at det kan være rigtig svært at rumme de nye følelser, som dukker op på denne rejse.

Det kunne være følelser som vrede, frustration, jalousi, håbløshed, opgivenhed, magtesløshed, isolation – og fordi ingen rigtig forstår, hvad det er du/I gennemgår, kan rejsen føles ret ensom.

Kampen for at blive gravid og især et forløb i fertilitetsbehandling kan være et ensomt sted – også selvom I er to om det. De kunstige hormoner, scanninger, aflysninger og skuffelser kan nemt komme til at fylde alt i dit liv, og det kan være svært at tale med andre om det, fordi de ikke forstår det, hvis de ikke selv har prøvet det.

Mit navn er Jessie Egedal, jeg har selv været i fertilitetsbehandling i 6 år, og jeg har prøvet de kunstige hormoner, skuffelser og at miste. Mine personlige erfaringer kombineret med min faglige baggrund som fertilitetscoach gør, at jeg har stor forståelse for dine følelser, og kan hjælpe og støtte dig på din vej mod en graviditet, så du ikke behøver at føle dig alene om det.

Har du brug for tryghed og ønsker du ikke at bruge penge på unødvendige ting?

Så kan du altid booke en gratis afklarende samtale, hvor du kan blive klogere på, hvad du får ud af sessioner hos mig, opleve hvordan vi passer sammen og ikke mindst vigtigst, høre om hvordan jeg kan hjælpe dig/Jer på din rejse mod en graviditet eller mod et valg om et liv uden børn.

Herefter kan du booke sessioner som passer ind i en måske travl hverdag – i et tempo som passer til dig. Alle sessioner vil være med fokus på dig og forskellige emner/områder som har stor betydning for dig og dit liv, når du er i fertilitetsbehandling. For livet i fertilitetsbehandling skal leves, ikke overleves.

Book på tid på:

Fertilitetscoach Jessie Egedal (easyme.dk)

Og læs meget mere om andre skønne kvinders oplevelser på Anbefalinger (jessieegedal.dk)

mineBlogposts

mineVideoer