Fertilitetsdagbog Frost Engel – søger gode råd..

Blog opslag

Skrevet af Frost Engel

23 okt, 2018

Desværre den afsluttede samtale på Rigshospitalet, nu søges der efter gode råd til nye fertilitetsbehandlings muligheder…

Sylvia Engel, 35år, Lars Frost 32år. Jeg har morbus crohn på 6.år og ileostomi siden 22.6.17. Lars har nedsat sædkvalitet, under 5%, familiært arvet.

Vi har været i behandling på Riget 4år nu, med 2 forsøg og 2 studieforsøg, 1fryseæg i nov 17 gav en graviditet med spontan abort og nu skal vi have næste fryseæg lagt op slut aug 18 klarede desværre ikke optøningen.

Vi overvejer at skrive os op til adoption, trods hvor svært det også ville blive. Jeg tager meget på ved hver hormonbehandling, og har nu også nedsat stofskiftesygdom.

Se Frost Engels fertilitetsdagbog her

Se alle Frost Engels videoer her

1 Kommentar

 1. Jannik

  Kære Frost Engel
  Jeg håber, at det er i orden at jeg skriver til dig her.

  Jeg skriver, da jeg som journalist på DR2 skal til at lave en dokumentarserie, om danske par, som kæmper for at blive forældre.

  For at kunne lave et så vedkommende og ordentligt program – som dette emne fortjener – vil jeg utroligt gerne tale med flere par, som kan give mig indblik i de følelser, udfordringer og tanker, som de mener er vigtige at få belyst i programserien.

  Jeg vil derfor høre om du og evt. din mand kunne have lyst og mod på at fortælle lidt mere om jeres oplevelser i jeres kamp for at blive forældre.

  Det håber jeg i kunne have lyst til og i kan til enhver tid kontakte mig på nedenstående mail eller telefon til en helt fortrolig samtale.

  De bedste hilsner
  Jannik

  3167 3567
  jjue@dr.dk

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!