Fertilitets drømmen

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsparret

5 jul, 2020

Jeg var kun lige helet efter min anden GUL operation da jeg møder M. Med en viden om, at jeg var blevet steril, og på ingen måder ville blive gravid naturligt, uden mine to æggeledere, havde jeg på første date, en stor træng til, at fortælle ham om, hvad jeg havde af drømme. Jeg var nu 33 år, jeg havde en drøm om at skulle i fertilitetsbehandling og det skulle gerne være meget SNART! Jeg ville nemlig gerne nå, at forsøge på, at blive gravid, inden min tid var udløbet. Jeg ville aldrig tilgive mig selv, hvis jeg aldrig fik nået at prøve alt, hvad jeg kunne.

Han skulle vide, at det ikke var sikkert, at det kunne lade sig gøre, men at forsøge, det ville jeg bare, om det så skulle være alene. Nu det altså nu. Heldigvis skræmte det ham ikke væk, og vi fortsatte derfor med at ses og lære hinanden bedre at kende. Efter en måneds tid blev vi kærester og vores kemi sad lige i skabet. Efter et halvt år, var vi på ingen måder i tvivl.  Vi begyndte at snakke om at flytte sammen og aldrig har jeg haft, et forhold så trygt og dejligt, så vi begyndte derfor også at tænke på, at få meldt os til den aftalte fertilitetsbehandling. Bare ventetiden til opstart kunne nemlig også gå hen og blive lang.  Vi fik en henvisning fra vores læger til en privat gynækolog. Her fortalte vi om vores situation, og så startede vi ellers op med diverse undersøgelser. Jeg fik scannet og skyllet underlivet, hvor alt umiddelbart så rigtig fint ud. Alle podninger og blodprøver var som de skulle være. M fik også taget blodprøver og hans sædkvalitet var helt i top, hvilket virkelig var en lettelse at høre. Hvis det ikke lykkes os, så ved vi, at vi har forsøgt alt og det ene og alene er mig, der ikke fungere. Efter vores svar var kommet på div. prøver, blev vi henvist til det offentlige, for at komme videre til reagensglasbehandling.

Dagene gik med flytning, god mad, hotelophold og dejlige wellness oplevelser. Vores ventetid gik med, at lærer hinandens familier og venner bedre at kende, så tiden fløj derud af og pludselig midt i det hele, så kom den ventede mail til os. Vi blev indkaldt til info møde på sygehuset. Til mødet hørte vi om de forskellige behandlinger man kunne komme i. Vi hørte om de forskellige risici og om, hvordan det hele ville forløbe under behandlingerne. Efter mødet blev det nævnt, at vi til næste mens, kunne tilmelde os til behandlingsopstart. OMG!!!!

Så vi altså i gang. Nu er vi i fertilitetsverdenen. Tankerne fløj af sted og følelserne var spændte og sprudlede af glæde. Tænk at jeg endelig skulle være så heldig at nå hertil. Har en dejlig mand som jeg endelig vil gå all in med og som jeg sammen med, vil prøve at opfylde, det som startede som mit men nu, er vores helt store fælles ønske. Læs mere om vores første opstart i kommende blogindlæg…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!