VELKOMMEN TILMin Side

FERTILITETS FIGHTER

Blog manager

Min kæreste (1986) og jeg (1985) er uforklarlige barnløse og har forsøgt at blive gravide siden januar 2017. Vi har indtil videre været igennem bl.a. flere kikkertundersøgelser, kromosomtests, diverse blodprøver og sædprøver, regulering af stofskifte, laserbehandlinger, mange inseminationer (IUI) og reagensglasforsøg (IVF) samt en akut operation pga. graviditet udenfor livmoderen hvor venstre æggeleder blev fjernet.

Jeg har i hele forløbet følt mig meget alene og savnet et netværk for ligesindede. Jeg har erfaret hvor vigtigt det er med en krop og et sind i balance i kampen mod de to streger.

Det har især hjulpet mig at snakke om alle de svære og forbudte tanker og følelser. Hver gang jeg fortæller vores fertilitetshistorie, bliver det nemmere for mig at være i det.

Jeg glæder mig til at dele min historie og erfaringer med jer her på fertilitetsliv.dk, og håber at jeg kan give jer en følelse af at I ikke er alene og dermed inspirere jer til at lære at rumme alle de svære tanker og bekymringer.

Lad os sammen bryde tabuet omkring ufrivillig barnløshed.

MineBlogposts

SIG DET HØJT

SIG DET HØJT

Skal vi fortælle det til nogen? Hvis ja, til hvem? Det er meget individuelt. Der findes ikke noget...

læs mere
PAUSER

PAUSER

Tvungne pauser Vi har haft flere tvungne pauser i fertilitetsbehandlingen i løbet af de sidste 3...

læs mere
ENDNU ET DYK

ENDNU ET DYK

Den værste fødselsdagsgave De sidste 3 år har vi stået med negative graviditetstests lige omkring...

læs mere