Fertilitetsfysio

BjørengKlinik
Christiansgade 8
8000 Aarhus C

www.fertilitetsfysio.dk

Følg os på de sociale medier

 

Velkommen til vores side

 

Vi er Anne Sofie og Anette, begge fysioterapeuter i BjørengKlinik. Vi startede Fertilitetsfysio i 2017 med det formål at brede kendskabet til fertilitetsfysioterapi i Danmark. Andre steder i verden henvises man først til en fysioterapeut, hvis man har fertilitetsproblemer. Her i Danmark sendes man, efter at have forsøgt et år naturligt uden held, direkte i medicinsk udredning med henblik på hormonbehandling.

Vi mener, at vi bør starte et andet sted i processen. Vi ved, at der er så mange ting, som man selv kan gøre, for at forberede sig naturligt på en graviditet – og vi er af den overbevisning, at man skal arbejde med kroppen, hvis den er udfordret. Den skal have et godt udgangspunkt for både at blive og være gravid. Giv dig selv et graviditetsforberedende trimester – vi kalder det 0. trimester.

Vi brænder for at give dig viden om, hvad du selv kan gøre i din proces frem mod en graviditet – både dig, som gerne vil forberede dig på en graviditet i fremtiden, dig som forsøger at opnå graviditet naturligt og dig, som er i medicinsk fertilitetsbehandling. Vi vil gerne lære dig, hvordan du kan analysere og handle på din cyklus, din blødning og din krop i relation til din fertilitet.

Her hos Fertilitetsliv vil vi fortælle dig, hvordan vi som fysioterapeuter arbejder med fertilitet gennem træning, øvelser som optimerer forholdene i dit underliv og dit bækken, fysioterapeutisk behandling, massage og laserterapi.

Vi håber på at kunne hjælpe dig på vej.

 

Fertilitetsfysio

Mojzisova-metoden

Den fertilitetsfremmende fysioterapeutiske behandling vi tilbyder i klinikken, bygger på flere forskellige kurser og metoder. Vi kommer til at præsentere dem løbende, og denne gang præsenterer vi den ældste; nemlig...

Adresse

Fertilitetsfysio
Bjøreng Klink
Christiansgade 8
8000 Aarhus C

Z

Vi tilbyder

Fysioterapi som fertilitetsfremmende behandling.
www.fertilitetsfysio.dk

Kontakt os

Anette Meier Iversen
anette@bjorengklinik.dk
Tlf: 20 34 09 34

Anne Sofie Nielsen
annesofie@bjorengklinik.dk
Tlf: 61 42 68 42

 

Pin It on Pinterest