Fertilitetsliv.dk på nye hænder

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

17 sep, 2023

Søs og Frederik giver stafetten videre til Line Abildgaard, kvinden bag Fysline.dk

                                                             

Line er uddannet fysioterapeut siden 2007 og har siden specialiseret sig i gynækologi og obstetrik.

Min karriere begyndte som børnefysioterapeut og jeg har efterfølgende været privatpraktiserende fysioterapeut på klinik som selvstændig indleder, indtil jeg i 2016 åbnede min egen klinik, hvor jeg har arbejdet med fertilitetspatienter i klinikken lige siden.

Mit arbejde betyder alt for mig, jeg brænder for at kunne hjælpe, jeg brænder for at skabe fællesskaber og der passer Fertilitetsliv.dk jo helt perfekt ind, vi var faktisk det perfekte match, hvis vi selv skulle sige det, Frederik, Søs og jeg. Jeg mødte Søs til et netværksmøde og jeg ved ikke hvad der skete den dag, men det var som om, at vi var blevet ført sammen af en årsag og det føltes som, “meant to be”.

Jeg har også min egen fertilitetshistorie, jeg har tre børn i dag, men de er ikke kommet nemt. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at min historie ville have været helt anderledes, hvis mine børn var kommet nemt. Derfor er det også en virkelig stor mærkesag for mig at kunne hjælpe fertilitetspatienter igennem den lange ventetid, nederlag, uretfærdighed, angsten for at miste, og den kæmpe sorg og byrde der er forbundet med infertilitet.

Det store spørgsmål om det nogensinde vil lykkedes, kan blive nemmere med et fællesskab som Fertilitetsliv.dk, derfor er det så vigtigt, at vi sammen løfter fertilitetsliv.dk videre, så vi sammen kan sparre med hinanden, dele erfaringer og ikke mindst heppe på hinanden i kampen for at få et barn. Min opgave med Fertilitetsliv.dk er stor, og det er med ærefrygt og virkelig med stor respekt for Søs og Frederiks kæmpe store forarbejde, at jeg vil føre Fertilitetsliv.dk videre. Det er altid sværere at overtage end at starte noget selv, tror jeg, men jeg tror på, at jeg kan blive ved med at skabe et vigtigt fællesskab, formidle den nyeste viden på området, og gøre ventetiden nemmere for alle der kæmper en daglig kamp for at få et barn. Samtidig er det er forum hvor klinikkerne og behandlere kan gøres synlige, og hvor den bedste behandling individuelt kan findes.

Til sidst vil jeg takke for tilliden fra Søs og Frederik, tak for jeres altid positive vibes og tak for alt hvad i har skabt med fertilitetsliv.dk, Fertilitetsliv.dk -VIP kun for mænd, Fertiltetsliv.dk -fællesskab og hjertelig meget held og lykke til jer og jeres familie.

Søs og Frederik takker jer alle for godt samarbejde, for det fantastiske fælleskab der er blevet skabt og jeres evige hep på vejen derhen.

Efter flere års kamp for at få vores første barn. Startede vi i 2017 Fertilitetsliv.dk, et fællesskab for ufrivilligt barnløse hvor vi kunne spejle os i andre, bryde tabuet og ikke føle os alene. I 2018 kom vores ønskebarn Sofia til verden ved hjælp af IVF behandling og i 2019 kom Mille til os uden hjælp. Til januar venter vi endnu et mirakel endnu en lille pige og vi fuldender derved vores lille familie.

Vores hjerte er stadig hos alle der kæmper den svære kamp, men arbejdsmæssigt er vi i dag et helt andet sted. Derfor er det også med glæde at vi kan give stafetten videre til Line og på den måde sørger for at Fertilitetsliv.dk bliver drevet videre.

Vi er sikre på Fertilitetsliv.dk er i de rette kyndige hænder og vi glæder os til at følge med på sidelinjen. Vi hepper stadig på alle jer derude og ønsker Line og Fertilitetsliv.dk alt det bedste.

                                                             

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Vidste du?

Vidste du?

🍍Viste du? At Ananas er blevet et stærkt symbol for kvinder, der kæmper med...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!