Fertilitetslotteriet

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

21 maj, 2019

“Nu har I en ny Lotto-kupon”.

Sygeplejerskens ord rammer præcist. Hun stryger mig trøstende på benet, som var hun min mor og ville tage min smerte fra mig, hvis hun kunne.

Jeg svarer, mens jeg græder, at det jo netop er sådan det føles.

Man vinder aldrig.

Vi har tabt fertilitetslotteriet. Vi har trukket numre 11 gange nu, så sådan føles det.

Vi har fået fem små æg ud i dag. Vores sjette IVF forsøg.

Med os er det kvalitet over kvantitet. Min krop er som en have, der ikke må overgødes med hormoner, så derfor kører lægerne lavstimulationsprotokol – lidt a la japanermodellen ( se tidligere indlæg) i det private, som har været vores bedste forsøg ind til nu. Denne gang en kombination af clomifen (piller) og Gonal F.

Nu ligger jeg så her på sofaen og føler mig  alene i verden. Det ved jeg, at jeg ikke er. Men i dag overmander følelsen mig.

Jeg frygter opkaldet til fertilitetsklinikken. De to gange, hvor det ikke er blevet til ægoplægning, sidder stadig dybt i mig. Som en knude af afmagt i maven.
Men det er ude af vores hænder, og der er ikke andet at gøre end at håbe på, at der denne gang er gevinst på kuponen…for hvad nu hvis?

I ægte Lotto stil håber jeg på gode tal.

3 Kommentarer

 1. J

  Jeg føler med dig. Sidst jeg var på hospitalet og fik taget æg ud, sagde lægen til mig “så håber vi bare på, at det er jeres tur til at “slå den sekser””.:. Jeg ved endnu ikke, om det blev vores tur den her gang, men jeg krydser fingre for os begge!

  Svar
 2. Heidi Pedersen

  Tak for dine ord. Ja, sommetider må det også være svært som læge at holde humøret oppe for patienterne. Fingers crossed for to streger gange to!

  Svar
 3. Kærlighedogvidenskab

  Tak for dine ord. Ja, sommetider må det også være svært som læge at holde humøret oppe for patienterne. Fingers crossed for to streger gange to!

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!