Fertilitetsmentor pia anderssonBehandler

Fertilitetsmentor pia andersson

Behandler

Vårgyvelvej 43
2690 Karlslunde

kontakt@fertilitetsmentor.dk
25 11 63 62

www.fertilitetsmentor.dk

Følg mig på de sociale medier

Hej – og velkommen til dig, som læser med her på min side her på Fertilitetsliv.dk

Måske har du fået at vide, at du skal tabe dig – enten for at komme i fertilitetsbehandling eller for at blive gravid på den naturlige måde. Måske har du fået at vide, at du skal ændre nogle ting i din måde at leve på, for at øge din chance for at blive gravid. Det kan også være, at du har været til diætist, kostvejleder eller noget tredje, men at det ikke har hjulpet.

For at tabe dig, skal du i gang med vaneændringer, og det kan for de fleste af os være noget af det sværeste, især hvis det handler om hvad vi putter i munden. Rigtig mange af de ting vi gør hver dag, er baseret på vaner. Lige fra vores morgenritualer og hvad vi spiser/ikke spiser til morgenmad, til når vi går i seng om aftenen og slutter af med at børste tænder.

Måske har du forsøgt at ændre en vane, ligesom med nytårsforsæt eller den klassiske “Jeg starter på mandag”-kuren. Men på en eller anden måde kommer der altid noget i vejen, som gør at du ikke kommer i gang – eller kun holder i en kortere periode.

Det er her jeg kommer ind i billedet. Nej, jeg er ikke kostvejleder eller diætist, men jeg giver dig konkrete redskaber til at hjælpe dig i den rigtige retning – og holde den! For det er jo oftest ikke viden om hvad vi må/bør spise/ikke spise, men derimod viden om hvordan vi holder ud og holder ved på den lange bane. Dag efter dag, uge efter uge, måned efter måned… Jeg hjælper dig ved at holde dig på sporet og følge op med dig hele tiden, så du ikke falder i – og hvis du gør, kommer hurtigt tilbage på sporet igen, uden at skulle vente på næste uge, næste måned, næste år…

I mange år var jeg der, hvor du er lige nu. “I vores familie skal man bare hænge et par herreunderbukser over vores hoveder, så bliver vi gravide”, sagde min mormor altid. Men det passede ikke på mig. Jeg skulle i fertilitetsbehandling og jeg skulle tabe mig først. Jeg kom i mål med vægttabet, blev gravid efter 6 år og lige så mange fertilitetsbehandlinger, og fik min skønne datter, som i dag er 18 år. Men det med vægten blev ved med at drille mig. Derfor lærte jeg en masse om vaner, mindset og blev supervisor i Mad og følelser, både for min egen skyld, men også for at kunne hjælpe andre i samme situation som mig selv.

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig – også selvom du mangler både rygrad og viljestyrke – så skriv til mig på pia@fertilitetsmentor.dk, så kontakter jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan se om jeg også skal hjælpe dig i mål.

mineBlogposts