Følelser

Blog opslag

Skrevet af Maybe baby not

16 feb, 2018

Infertilitet forbindes med mange følelser. Skjulte følelser for infertilitet er en fælles kamp, ​​og mange par er ofte frustreret og syntes ikke at de har nogen til at tale med. Skal du holde disse følelser skjulte, eller skal du åbenlyst dele din kamp? Selvværd, depression og stress er de tre mest almindelige følelser.

Selvværd er det første, hver partner skal have fokus på. Før du bliver diagnosticeret med en infertilitetssygdom, kan du blive skuffet over dig selv og din krop. Det er vigtigt for hver enkelt person at indse, at der er løsninger ved hjælp af din læge. Med medicinsk teknologi, der forbedrer hver dag, har læger flere behandlinger til rådighed, mænd eller kvinder, starter familien af ​​deres drømme. I mit tilfælde skal jeg have endnu mere fokus på mit selvværd, fordi jeg snart har været hele den medicinske mølle rundt.

Depression opleves også. Eller depressive tendenser. For mig junglere jeg med arbejdsliv, venner, fritidsinteresser osv oven i min infertilitet, og derfor kan jeg til tider føle mig overvældet og depressiv. Disse øjeblikke får jeg tit hvis jeg har svært ved at finde meningen i alt det her.

Stress er meget almindeligt. Selvom der ikke har været en videnskabelig forbindelse mellem stress og infertilitet, anbefaler mange læger lavere stressrelaterede aktiviteter og de anbefaler sunde livsstilsvalg som at gå, yoga og spise sundt. Undersøgelser har vist, at par, der rapporterede at være lykkelige og afslappede i forhold til en stressende måned, faktisk forbedrede deres chancer for at blive gravid og have en vellykket graviditet.

Det er i og for sig også rigtig fint. Hvis lægen siger det må det jo være rigtigt. Dog kan man ikke bare slappe af og tænke på noget andet, sådan fungere det jo bare ikke.

  • Hvis jeg siger at du ikke må tænke på farven rød, hvad tænker du så på?

Infertilitet er i tankerne hele tiden, på den ene eller den anden måde, hvad enten man vil det eller ej.

Det her er min beretning om når følelserne er ude på tøjet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!