Første HAB møde

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsparret

6 jul, 2021

Den nye cyklus startede, så jeg kunne melde os til behandling dagen før, vores første møde på HAB. Ligesom min mavefornemmelse havde forudset. Dog skal det lige siges, at jeg bruger en cyklus app, men da min cyklus ikke altid rammer den helt rigtigt, er den kun til ’cirka’ vejlede brug. 😉 Og da min mens ikke var kommet før, vidste jeg den ville lande stort set samtidig med mødet. Fedt!!!! Tænk engang, at vi skulle være så heldige.. Jeg havde sat mig for, at vi først ville være kommet i gang cyklussen efter. Nå, men nok om den cyklus 😉

Vi kom til mødet. Mødte troligt op med mundbind og det hele. Da vi kom ind, satte lægen og sygeplejersken sig ned, ved hver deres computer og tog mundbindene af. Det føltes SÅ mærkeligt, men rart at kunne trække vejret ordentligt. De ville gerne kunne se os ordentligt og at vi kunne se dem.. Men jeg tænkte også, at de jo nok var vaccineret. Så de vel ikke så bange for smitten 😉

Mødet forgik ellers således, at Sygeplejersken stillede os en masse spørgsmål, ind til vores spørgeskemaer. Dette gjorde de for at være sikker på, at alle svar både var forstået og skrevet korrekt ind i deres eget system. Herefter tog lægen over med alle vores blodprøve svar. Kromosomanalyse blodprøverne var jeg allermest spændt på, og de så fine ud på både mine og M’s. Alle mine andre blodprøver så også fine ud. Så fik jeg bekræftet mine egne vurderingsevner ud fra sundhed.dk. DOG var der jo lige det med mit kolesterol. Hertil sagde lægen, at det var ikke meget, men det var blevet forsket, at for højt kolesterol kunne påvirke fertiliteten. Derfor ville hun på det kraftigste anbefale, at jeg fra d.d. startede med at spise vegansk. Alle produkter fra dyr skulle skæres fra. Jo koldere en tyrker, jo bedre, da der skulle ret drastiske ændringer til, at kunne ændre på kolesteroltallet. Da jeg havde meldt mig til behandling, dagen før denne besked, måtte jeg jo i gang med det samme. Jeg skulle bare gå all in. Heldigvis ELSKER jeg grønsager. Men jeg var alligevel HELT grøn i den vaganske verden. Endnu en omvæltning. Hvad man ikke gør for at blive gravid.

Efter mødet skulle jeg møde ovre på fertilitetsklinikken, til denne cyklus første scanning. Her blev der kigget på mine æggestokke, ægge antal samt mål af slimhinden. Herefter blev det planlagt hvilke hormoner, jeg skulle starte på. Jeg skulle tage de helt samme, som til første behandling. Dog i en minimal lavere dosis, i håb om, at jeg denne gang, kunne undgå en overstimulering. Med så lille en ændring i dosering, havde jeg ikke den store tiltro processen. Men ja… I denne verden gør man bare hvad lægerne siger 😉 læs mere i kommende blodindlæg…

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Den laaange pause

Den laaange pause

Der har været lidt stille på min blog den seneste tid, men men men... Det bliver der lavet om på...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!