Fra offentlig til privat

Blog opslag

Skrevet af RebeccaR

9 jun, 2019

Efter en længere skrive blokade hvor det kun er blevet til små status opdateringer på instagram er der vist endelig gennemløb igen.

Mit sidste indlæg var i oktober sidste år og handlede mest af alt om de ventetider vi ofte rammer i det her behandlingshelvede. Siden oktober er vi gået over til kun at bruge donor og har taget intet mindre end 5 inseminationer mere, altså er vi nu oppe på 12 forsøg sammenlagt.

I december sidste år valgte vi at ty til ”nye” øjne i det private. Helt tilbage da vi startede for to år siden brugte vi den ventetid vi havde på at tage to forsøg i det private. Vi brugte både da og nu Copenhagen Fertility Center – Vi er SÅ glade for vores valg. Svend Lindenberg er og bliver et livsstykke der virkelig både er dygtig til det han laver, ser på det hele menneske i stedet for kun at koncentrerer sig om æg og sædkvalitet og så er han så hjertevarm og formår at gøre fertilitetsbehandling til en lettere tid, end det egentlig er. Jeg går altid derfra med et smil på læben – selv de gange, besøgene ikke har været sjove og som har kostet tårer. Yderligere var det også Svend Linderberg der i tidernes morgen hjalp mig med at få min første der i dag er 10 år gammel.

Svend fik ved vores første besøg inde ved ham, en liste over de forsøg der var lavet før vores skifte. Svend kiggede på dem og blev hurtigt enig med sig selv om at vi var nød til at tage højde for min fibromyalgi der i en eller anden grad hele tiden bilder min krop ind at den har ”influenza” – det nok den nemmeste måde at forklare det på J Der blev taget intet mindre end 31 forskellige blodprøver, Svend forsøgte at få reumatologisk afdeling på rigshospitalet til at tage mig ind til vurdering – desværre uden held. Siden hen er det blevet til to forsøg ved ham og trods første forsøg mislykkedes så havde jeg stadig en tro på at det nok skulle lykkes. Her midt i andet forsøg er jeg desværre ved at miste troen lidt på det kommer til at lykkes.

Jeg får samme medicin som altid og reagerer rigtig fint på den. I tillæg til det, medicin jeg ellers har fået får jeg nu også et binyrebakhormon præparat som gerne skulle nedbryde mit immunforsvar en lille smugle så min krop bliver lidt mere modtagelig.

Lige om lidt banker sommerferien på døren men trods det faktum at vi selv betaler en stor del af vores forsøg nu da vi har valgt det private er der også fordele, nemlig at hos Copenhagen Fertility Center holder de ikke ferielukket J Det kan vi godt li’. Nu køre vi dette forsøg færdig og når vi er færdige med det holder vi sommerferie og får tankerne lidt væk. Når vi kommer tilbage fra ferie har vi sat os selv en slutning – min krop er ved at være træt. Forhåbentlig går vi ud af dette helvede med et barn men troen herpå er så småt ved at forsvinde helt.

       God sommer / Rebecca

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Kære dig!

Kære dig!

Kære dig ❤️ Kære dig som har læst med. Kære dig som har fundet støtte. Kære dig som...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!