FRK.HYLLE & HR.LAJ

Blog manager

Instagram
@frk.hylle

”Historien, med AL’ for mange kapitler”

Hej mit navn er Camilla, som lige er rundet de 33 år og min kæreste Thomas på snart 35 år!
Sammen har vi det dejligste lille “dukkehus” som vi kalder det, og vores elskede Manfred som er en sød lille Bomuldshund på 1,5 år.
Vi er kendt som det altid lidt fjollede/tossede, mega LIVSGLADE par.
Nogen vil nok sige Hr. og Fru. Danmark selvom vi ik’ er gift – haha..
(mener nu nok folk tænker på den gode haha..)
Vi har været kærester i ca. 4,5 år så ja der kan man da vist hurtigt regne ud at vi mødte hinanden i en lidt sen alder.
Vi har lige igen, igen.. haft årsdag på “projekt baby” hvor vi ramte 3 år.. ja, I læste rigtigt.. 3 år.. shiit man.. det var sgu ik’ lige det vi havde regnet med da vi lagde p-pillerne d.1 april 2017.. dog vidste vi godt på forhånd at vi skulle have hjælp, til at få vores største ønske sammen opfyldt, nemlig det at blive forældre…

Alt det vil jeg (Thomas er selvfølgelig med indover alt hvad jeg skriver) rigtig gerne ta’ alle jer der har lyst, med på vores “historie” som desværre bliver ved med at få nye kapitler..
På vores historie vil vi rigtig gerne ”prøve” at være med til at bryde tabuet omkring det at være barnløs og at være i fertilitetsbehandling.

At det faktisk er helt okay fx. at snakke åbent om det, spørger ind til det, at man gerne må vise det at være sårbar i en hård tid er SÅ okay. Men det modsatte også er mere end okay – nemlig at NYDE livet alt det man nu kan ”mens man venter”.

Da det i hvert fald været med til at hjælpe os sindssygt meget, og gør det så meget nemmere for os, at være i det, både blandt familie, venner og arbejdet.

Vi vælger ikke at være anonyme da det allerede ”er en del af os”, så vi håber ikke vi kommer til at støde nogen vi kender, da det på ingen måde er vores mening.

Dog vil vores indlæg blive hudløse ærlige <3

MineBlogposts

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sædbanker