Giveaway!

Blog opslag

Skrevet af Trine Fagerskov

21 feb, 2020

Vidste du, at der er en masse, du selv kan gøre for at styrke din fertilitet og bevare livsglæden, mens du forsøger at blive gravid?

Du er super powerfuld. Din krop er super powerfuld! Og DU kan gøre en masse for at hjælpe din krop og dit sind tilbage i balance. 

Lige nu kan du vinde en gratis plads på online forløbet HOLISTISK FERTILITET, som er sprængfyldt med værdifuld viden om din fantastiske kvindekrop og konkrete redskaber, der kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv.  

Alle kan være med – uanset om du er i fertilitetsbehandling eller ej. 

Forløbet har en værdi af 1295 kr. Det består af i alt 4 moduler, som du løbende får adgang til over 4 uger. Derefter kan du tilgå indholdet lige så ofte, du har lyst, i 180 dage. Du får også mulighed for at blive en del af en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine erfaringer, tanker og følelser med de øvrige deltagere samt stille spørgsmål til Trine Fagerskov, som står bag HOLISTISK FERTILITET.

Deltag i konkurrencen på Instagram Fertilitetsliv.dk.

Vi trækker lod om hele 3 gratis pladser på forløbet den 24. februar kl. 12. Vinderne bliver kontaktet direkte. 

Bemærk at hvis du ikke er blandt de heldige vindere, har du mulighed for at købe adgang med 25 pct. rabat! Skriv “Fertilitetsliv” i rabatkodefeltet. 

Held og lykke!

Reklame for Trine Fagerskov

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!