GRAVIDITETSTESTProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

Babyplan Graviditetstest Strimmel

Babyplan graviditetstest strimmel er et sikkert valg når du vil teste for graviditet. Denne graviditetstest kan med 99,6% sikkerhed give dig det rigtige resultat og svare på om du har graviditetshormon i din urin. Testen har en høj følsomhed og kan måle graviditetshormonet ned til 25mIU/ml og så tidligt som 6-15 dage efter befrugtningen.

Babyplan Graviditetstest Stav

Babyplan Graviditetstest Stav er nem og hygiejnisk at anvende da man tisser direkte på testen og ikke behøver at opsamle urinen i et bæger først.
Testen har en nøjagtighed på over 99%.
Graviditetstest stav fungerer ved at fortælle om der er graviditetshormon i urinen hvilket er et tegn på graviditet. Graviditetshormonet kan typisk påvises i urinen så tidligt som 6 til 10 dage efter befrugtningen.

Babyplan Tidlig Graviditetstest – Strimmel

Babyplan Tidlig Graviditetstest er ny på markedet og kan anvendes af dig, som gerne vil teste så tidligt som muligt. Testen er så følsom, med sensitivitet er på 10mIU/ml, at du nu kan få besked om en forhåbentlig graviditet tidligere end normalt.
Tidlig Graviditetstest er en strimmel test – kaldes også en strip test – hvor du skal opsamle urinen i en opsamlingskop inden graviditetstesten kan udføres. Herefter får du svar inden for 5 minutter.

Babyplan Tidlig Graviditetstest – Stav

Babyplan Tidlig Graviditetstest er udformet som en stav, som gør det nemt og hygiejnisk, når man udfører testen. Du behøver ikke at skulle opsamle urinen i et bæger først, men du kan tisse direkte på graviditetstesten. Resultatet vil du se inden for 5 minutter.

En tidlig test som påviser om der findes graviditetshormon i urinen, og kan vise et positivt resultat så tidligt som 6 til 15 dage efter befrugtningen har fundet sted.

Babyplan sæt strimmel 3 mdr.

Babyplan sæt med strimmel er et af Babyplans mest solgte produkter. Det er prismæssigt vores bedste køb. Samtidig får du alle de produkter, du har brug for, når du planlægger at blive gravid.
Babyplan sæt rækker til hele tre måneder. Bliver du gravid efter 2 måneders forbrug – så har du 6 måneders returret på de produkter, som er tilbage.

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Babyplan sæt med stav er et at vores mest populære produkter. Du får alt, hvad du behøver med blot ét sæt, når du forsøger at blive gravid.
Bestil ét sæt, og du har vitamintilskud og tests til to måneder. Babyplan stav er oven i købet en nem test at have med på farten, fordi du ikke behøver samle urin i et bæger.

Babyplan testsæt

21 ægløsningstest
+ 5 graviditetstest strimmel

Dette sæt vil række til 3-4 måneder afhængig af antallet af anvendte ægløsningstest per måned. Desuden følger der 5 stk. graviditetstest med, så du efter hver periode kan teste for graviditet.
Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er nemlig kun en ganske kort periode i hver cyklus, og ægløsningstest i denne pakke kan hjælpe dig med at finde det rette tidspunkt.

Babyplan testsæt

14 ægløsningstest
+ 3 graviditetstest stav

Dette sæt vil række til 2-3 måneder afhængig af længden på din cyklus. Har du en lang cyklus vil du skulle bruge flere ægløsningstests og pakken holder kun 2 måneder mod 3 måneder hvis din cyklus er kort.
Sættet består også af 3 stk. graviditetstest så du efter hver periode kan teste om du er blevet gravid, eller om du skal prøve igen i næste måned.

Babyplan Opsamlingskop

Babyplan opsamlingskop er lavet af et varmebestandigt materiale, der tåler rengøring ved høj varme som f.eks. opvaskemaskine. Koppen er lavet af silikone, som er meget holdbart og mere miljøvenligt, end hvis du anvender en plastikkop.

Silikonekoppen er perfekt til at opbevare på toilettet, da det ikke går i stykker hvis du taber det på gulvet. Koppen kan foldes sammen når den ikke er i brug så den kun er 7 mm høj (6,7 cm i diameter).

Babyplan termins- og ægløsningstest beregner

Babyplan har gjort det nemt og enkelt for dig at beregne din termin og ægløsningstest start. Terminsberegneren og ægløsningstestberegneren er et fysisk hjul i plast, som du muligvis har set hos jordemoderen eller lægen. Babyplans beregner er et værktøj, der gør det overskueligt for dig at holde styr på hvornår du skal begynde med ægløsningstest og beregning af din terminsdag.