Graviditetsudfordringer

Ved Dalgas yoga
Dalgas Boulevard 59
2000 Frederiksberg

E-mail. info@graviditetsudfordringer.com 
Tlf. 81930660
www.graviditetsudfordringer.com

Følg os på de sociale medier

Velkommen til vores side

Vi er to kvinder i starten af 40`erne med 11 års erfaring indenfor individuelle samtaler og gruppebehandling. Mindfulness udøvere i 10 år og netop mindfulness har en helt central rolle i vores arbejde. I vores praksis anvender vi desuden kognitive og narrative teorier samt Nada akupunktur.
Hos Praksis for Graviditetsudfordringer har vi valgt at specialisere os i gruppeforløb og individuelle samtaler for kvinder / par der er ramt af graviditetsudfordringer. Vi ønsker at give/bevare håb i den svære situation det er at vente på den ønskede familieforøgelse som udebliver. Vi tilbyder skræddersyet støtte, så de altoverskyggende følelser af tristhed, bekymring, stress, negative tanker og manglende positiv energi / generelt manglen på energi komme til at føles mindre. Og vigtigst af alt, at du/i kommer igennem den svære periode og blive mere fertil.
Hos Praksis for Graviditetsudfordringer er det vores mål at være med til at ændre dit forløb, så du kan opnå en mere stressfri, tålelig eller endda en behagelig og måske lykkelig ventetid hvor i arbejder med ønsket om graviditet og forældreskab.

Forløb hos Graviditetsudfordringer

 

Vi afholder både gruppeforløb og individuelle samtaler.

Graviditetsudfordringer

Velkommen til vores side. 

Pin It on Pinterest