grobalanceBehandler

GroBalance

Behandler

GroBalance
Dagmarsvej 2
7080 Børkop

marialou.j@hotmail.com
20 40 79 87

www.grobalance.dk

Følg mig på de sociale medier

Jeg hedder Maria og jeg brænder for at hjælpe mennesker med at skabe balance i kroppen på en naturlig og nænsom måde.

Min interesse for en naturlig behandling af kroppen har altid været der, men efter at jeg selv har fået børn, har jeg følt at jeg måtte mere end bare lære det til eget husmandsbehov og læste derfor til zoneterapeut og efterfølgende babyterapeut.

Det er en helt fantastisk verden med fantastiske muligheder for at hjælpe andre. Og alle har fortjent at have det godt.

Min uddannelse som zoneterapeut, der tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin(TKM) indeholder udover zoneterapien også læren om kost og ernæring, vitamin- og mineralterapi samt læren om urteterapi, naturmedicin og homøopati med afsæt i biopatiens verden.

Jeg bruger derfor alt dette og meridianbanerne og akupressurpunkter som en del af min behandling.

Jeg er Registreret alternativ behandler(RAB), hvilket betyder at du har mulighed for at få tilskud fra sygesikring Danmark. Du kan ligeledes bruge din sundhedsforsikring hos mig.

Min tilgang og værdier
Det er yderst vigtigt for mig at du føler at du er i trygge hænder når du kommer til behandling i min klinik. Jeg er meget imødekommende og vil altid møde dig med respekt for hvor du er og med de forudsætninger og ønsker som du har til behandlingen.

Du kan være tryg her og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Jeg lægger stor vægt på den holistiske tankegang som man bruger i forbindelse med zoneterapi. Hele kroppen hænger sammen, både fysisk og psykisk, hvorfor man ikke kan forstå en enkelt del af kroppen, hvis man ikke ser den i sammenhæng med resten af kroppen.

mineBlogposts