Gruppeforløb for kvinder i fertilitetsbehandling

Blog opslag

Skrevet af Indsigt Terapi

22 dec, 2019

Reklame

Har du det svært i dit fertilitetsforløb og savner du nogle at dele det med…..så er dette måske noget for dig!

Januar 2020 starter jeg et gruppeforløb op bestående af 4 sessioner. Det er for dig, der er i fertilitetsbehandling, eller for dig der skal til at starte op. Det bliver en lille gruppe, så der er tid og nærvær til alle. Du skal bare komme som du er og med dèt, der fylder i dit liv her og nu.

I min egen fertilitetsperiode, som varede 5 år, kæmpede jeg meget med tanker og følelser, som jeg havde svært ved at dele med andre. Meget af det var skamfuldt for mig og jeg følte ofte, at ingen ikke rigtigt forstod mig.

Ensomhed, isolation, jalousi, sorg, tab, håbløshed, vrede, en krop der ikke fungerede og depression fyldte meget i mig og satte på mange måder mit liv på stand-by.

Som kommende psykoterapeut kan jeg tilbyde et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi sammen kan dele de svære ting. At spejle os i hinanden har stor betydning for vores ensomhedsfølelse. Dèt at vi ikke er alene kan være meget helende og måske give dig mere ro under dit fertilitetsforløb.

Du skal ikke stå alene i din kamp og længsel efter at blive mor. Et fællesskab med ligesindede kan være en uvurderlig støtte for dig i en svær tid. Samtidig er du med til at støtte andre med din historie og din tilstedeværelse.

KØBENHAVN

Vester Voldgade 96,2

Onsdag den 29/1 kl 18-21
Onsdag den 5/2 kl 18-21
Onsdag den 12/2 kl 18-21
Onsdag den 19/2 kl 18-21

Forløbet koster 250 kr. pr. gang

Bedste hilsner
Betina

Du kan tilmelde dig gruppeforløbet ved at kontakte mig på følgende:
Tlf. 50591906
E-mail. betina@indsigt-terapi.dk

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Corona og Angst

Corona og Angst

Annonce Er du ekstra sårbar i denne tid? Vi befinder os alle i en ny og skræmmende virkelighed....

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!