Hvad har vi gjort? 

Blog opslag

Skrevet af Caroline Ziegler

29 dec, 2017

Sponsoreret indlæg;

For lidt over 2 år siden besluttede vi at, vi var klar til at blive mor og far som de fleste andre nok også gør googlede og googlede jeg for at være sikker på at “gøre det rigtigt”. Vi købte folinsyre og regnede ud hvornår jeg havde ægløsning, her brugte jeg en app som jeg dagligt tjekkede for at være helt sikker på ikke at gå glip af ægløsningstidspunktet.

Efter nogle måneder uden nogle resultater begyndte vi at teste for at se om jeg overhovedet fik ægløsning. Ægløsningtestene var altid positive lige omkring der hvor de burde, så det var jo dejligt! Jeg havde dog efter p-pille stop ikke været i tvivl om hvornår jeg havde ægløsning, jeg får en masse stik i underlivet og (Sorry for detaljerne) en klar klistret udflåd. Så vi forsatte selvfølgelig med ’’the dirty monkey dans’’ konstant de dage op til ægløsningen samt på dagen. Selvom vi læste os frem til at det ikke skulle have nogen betydning, lå jeg altid efterfølgende med benene i vejret så længe som muligt.

Der gik jo længere og længere tid uden at der skete noget og vi begyndte at kigge efter diverse urter. Men vi vidste jo ikke hvorfor der ikke skete noget. Vi var egenligt ret sikre på begge to, at det var mig der var årsagen. Der er ingen os af der ved hvorfor og det er faktisk også vores omgivelser der troede det – og stadig gør. Efter et års tid søgte jeg læge, som beskrevet i mit indlæg “min helt umulige krop – mon den lader mig blive mor” Læs blogindlægget her Havde jeg også problemer med at jeg tog meget på, trods et meget lavt kcal indtag og regelmæssig styrke og cardio træning. Min læge tog nogle blodprøver på mig, men alt så normalt ud. BONUS INFO. Et par dage efter ringede min læge til mig og sagde “jeg kan se du stadig har recept på p-piller, så ville egenligt bare tjekke om du stadig tog dem – for så er det jo derfor du ikke er blevet gravid endnuDer er nok det dummeste jeg nogensinde har hørt, og jeg har fandme lagt ører til meget lort.

Vi begyndte begge at spise efter “spis dig gravid”,  undgik alkohol og prøvede at undgå tilsætningstoffer i maden. Vi begyndte også at spise så økologisk som muligt og droppe alle produkter med parfume og parabener. (Shampoo, creme, make-up, rengøringsmidler osv) Det er selvfølgelig, noget vi har tænkt os at forsætte med. Når man sætter sig ind i det, er det skræmmende hvor mange hormonforstyrrende stoffer der er div. produkter.

Da vi fandt ud af at problemstillingen lå i sædkvaliteten begyndte, Daniel at gå meget mere op i hvad han indtog.

eg undersøgte alle produkter for at se hvad der kunne hjælpe. Der findes en del Facebook-grupper og det som flest havde haft god effekt med var et produkt der hedder “punalpin”.

Punalpin er et plantebasseret kosttilskud som er udviklet efter 5 års forsking og produktudvikling, jeg kunne læse på deres hjemmeside at det er det eneste danske produkt der har dokumenteret  effekt i et klinisk forsøg. Punalpin består af 2 ingredienser granatæble og galangarodspulver. Begge dele havde jeg i forvejen læst havde en god virkning på sædkvaliteten.

Jeg skrev til dem bag Punalpin, og fik et møde med dem over telefonen. Vi snakkede om forskningen bag, og hvordan de ville kunne hjælpe os. De sendte produktet, ligesom  vi havde afleveret den sædprøve der har befrugtet de æg vi har på frys. Så vi kan desværre ikke fortælle om det har haft en virkning for os, fordi det heldigvis ikke har været nødvendigt at aflevere flere omgange.. Vi har 5 super gode æg på frys – og vi satser stærkt på at et eller flere af dem bliver til en baby.  ❤

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!