Healing og ny energi

Blog opslag

Skrevet af Kathe og John

23 jan, 2019

jeg har hold en lille pause her inde fra da tiden har været rigtig svært for mig og min lille familie 

jeg mistede min elskede far D 15/9 og det vær ikke bare min far jeg mistede min også mine børns elskede morfar og min mands svigerfar

vi var alle i dyb sorg og havde brug for bare være os og passe rigtig godt på hinanden så tiden til at tænke på indlæg var en at de ting som jeg bare ikke lige kun overskue så der for havde vi holdt en lille pause herinde fdra men nu er hverdagen ved at være tilbage og nu er tiden igen til at begynde og se fremad med ham i vores tanker 

så nu tænke jeg nu skal det være jeg skal tilbage med mit mad og vores drøm om en baby mere 

jeg kender en rigtig skøn kvinde Rikke som lige har været på kursus i Reiki Healing 

da jeg så det tænke jeg en ny begyndelse jeg var så heldig og få en tid 2 dage efter og må sige jeg har aldrig prøvet det før men bare det og komme ind og man ligger der med et tæppe over sig og lytter til musikken og mærke Rikkes varme hænder og den varme i hele kroppen 

det var virkelig en dejlig opleves bare de 30 min gjorde virkelig at jeg gik der fra med en ny energi og troen på det hele nok skulle gå 

jeg havde mig tid der og kunne slappe rigtig godt at det var virkelig det min krop havde brug for

for den var såååå stresset  

manden og jeg er tilbage på til hvor vi er igang med ønskebaby igen jeg er tilbage med min PCO mad metformin og motion jeg var så heldig jeg ikke tog noget på selvom jeg fik spist noget som ikke var helt så godt men det var godt i øjebliket men der er jo stadig 10 kg der skal væk fra min krop så det er vi igang med at arbejder på 

Healing ved Rikke ikke var sidste gang jeg prøver det jeg tænker det skal være en del at mit forløb med mit vægttab for at bevar energien og samtid få slappet kroppen godt at så den ikke er så stresset når der skal æg op igen 

jeg glæder mig til at skrive her inde igen og ønsker jer alle en rigtig dejlig dag 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!