En helt igennem fantastisk nyhed

Blog opslag

Skrevet af Caroline Ziegler

21 jun, 2017

Jeg havde egentlig lavet et mega ynkeligt indlæg, som handlede om den kæmpe nedtur der ramte mig for nogle uger siden, om søvnløshed, hårtab og om at være komplet ulykkelig.

Men vi har fået verdens bedste nyhed! Så det må I få en anden gang. vi har nemlig fået grønt lys til behandling! For første gang, har jeg oplevet i have lyst til at snave en læge i gulvet, i stedet for give ham/hun/den en knytnæve i ansigtet.

Jeg havde en forventning om at komme ind til endnu en læge, der igen sad med dømmende øjne ‘’I har massere tid’’, ‘’I er jo så unge’’. Men vi kom ind til en dejlig starut, der sad med smilende øjne ‘’I har godt nok ventet længe, har det ikke været vildt frustrerende?’’

Vores samtale var kort og lægen sagde det ikke direkte, eller måske var der bare os der synes det var for godt til at være sandt. Hun undrede sig over at de ikke havde målt mig, og var ret overrasket over de andres lægers vurdering.

Hun sagde ‘’ Jamen er det så ikke bare det vi siger’’ Daniel og jeg kiggede på hinanden, og jeg spurgte ‘’ altså, skal vi bare ringe ind ved første menstruation, efter sommerferien?’’

Og FANDME JA! Hold nu kæft det er vildt! Drømmen om ønskebabyen er igen tæt på og giver virkelig et pust til tilværelsen. Og ja, vi ved godt at der stadig kan være rigtigt lang tid til at det lykkes, og der ingen garanti er. Men vi håber og tror på at det nok skal lykkes hurtigt, når vi først kommer i gang. Det var så dejligt med en positiv oplevelse på Holbæk, dem har der godt nok ikke været mange af.

Det var så komisk at se Daniel på vej hjem, han var helt stille, han var helt i chok ‘’jamen, det er jo lige om lidt’’ Det er så mærkeligt, at man stadig kan panikke lidt, selvom det er alt hvad man ønsker sig. Hele vejen hjem snakkede vi om navne, indretning af børneværelse, ja alle de dejlige ting, der følger med projekt baby, som vi ikke har ladet os selv glæde os for meget over.

Nu skal de næste 2 måneder stå på at gøre kroppen, fuldstændig klar til en graviditet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!