Hvem er Klinik Nors?

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

5 aug, 2022

Velkommen til dig der har fundet vej hertil, velkommen til vores blog. Vi glæder os til at dele meget mere ud af hvem vi er, hvad vi kan og fortælle dig hvordan vi kan hjælpe.

Klinik Nors er blevet skabt i en drøm og passion om, at hjælpe mænd og kvinder, der står i den svære kamp med barnløsheden. Vi er i en tid, hvor infertilitet er den største folkesygdom i Danmark, for mænd og kvinder i den fertile alder.

De danske fertilitetsklinikker påbegynder mere end 35.000 fertilitetsbehandlinger årligt, som resulterer i fødslen af ca. 5300 børn. Den behandling, der tilbydes som førstevalg i det danske sundhedssystem i dag, foretages næsten udelukkende fra en medicinsk og operationel tilgang.

Hos Klinik Nors ser vi gode muligheder for at supplere denne behandling med at finde tilbage til vores fundamentale menneskelige behov, eller måske helt at kunne lade dette stå alene. Derfor tager vi udgangspunkt i ”back to basic”.

Vi, i Klinik Nors, vil være med til at sætte fokus på naturlig fertilitetsbehandling og en cyklus i balance. I vores optik er der ikke noget hokus pokus, det handler om at finde balance i den kemi vi er skabt af. Det betyder at finde tilbage til det som opretholder kroppen i balance. Fysisk vil dette være optimal søvn, sund og nærende kost samt motion og bevægelse ned på celleniveau. Mentalt vil dette bestå af gode vaner, sunde relationer, accept/tilgivelse samt en nysgerrig tilgang til livet. Disse faktorer er med til at skabe fundamentet for vores fysiske og psykiske velvære, hvilket også har betydning for en sund fertilitet og cyklus, for både manden og kvinden.

Derfor arbejder vi med at give dig de bedste betingelser for, at netop din krop kan varetage en sund befrugtning. Vi arbejder både med kvinden, der blot ønsker at få en regelmæssig cyklus uden smerter, ubehag og udfordringer, og kvinden, der ønsker at opnå graviditet, hvad end hun har forsøgt igennem lang tid eller netop har smidt præventionen. Vi arbejder med manden, der ønsker at forbedre sin sædkvalitet for at gøre sin partner gravid, hvad end hans kvalitet er nedsat eller ikke. I det store billede handler det hele om en optimal sundhed både fysisk og psykisk, for at skabe de bedste betingelser for forplantning og et nyt liv.

Vores blog er et rum til dig/jer for vidensdeling, inspiration og motivation indenfor fertilitet og cyklus, der både har til formål at skabe viden, forståelse og rådgivning til det du har brug for at få besvaret, hvis du ønsker at blive gravid eller er i fertilitetsbehandling og hvad du selv kan gøre for at øge din fertilitet.
Vi glæder os til at tage dig yderligere med på rejsen og præsenterer dig for både store og små emner, tabuer, følelser, seksualitet og facts der kan gøre dig klogere på din cyklus og fertilitet.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på hello@kliniknors.dk eller ringe til os på 70 60 52 18

Der kærligste hilsner

Janni og Camilla Nors, Klinik Nors

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!