Hvem er vi?

Blog opslag

Skrevet af Daniel & Maria

26 jun, 2018

Jeg hedder Maria, 25 år og er forlovet med Daniel, 28 år. Vi har været sammen siden foråret 2012. Dengang var vi unge og nyforelsket og børn var slet ikke noget, som vi overhovedet havde talt om endnu. Jeg fik konstateret PCO i 2014 efter længere udredning. I 2015 smed jeg p-pillerne, i 2016 startede vi i fertilitetsbehandling på OUH. Efter et år havde vi brug for en pause, hvor vi valgte at prøve alternative veje. Men efter et år slap tålmodigheden endnu en gang op, og vi er netop her i februar startet op på en privat klinik i Odense. Der vil komme et andet indlæg omkring, hvorfor vi har valgt at skifte klinik.

Jeg har fulgt med på fertilitetsliv.dk, lige siden hjemmesiden startede. Jeg har haft stor respekt for alle de blogmanagere, som er stået frem med deres historier, og har til tider været en smule misundelig på, at de har turde stå frem. Nu står jeg her to år efter, og har endelig turde tage springet, og vil stå frem med vores historie. Da jeg spurgte Daniel, om jeg måtte dele vores historie på en offentlig side, reagerede han over al forventning. Han var på med det samme, men samtidig ønsker han også at bidrage med hans side af historien. Hvordan det er at være mand i en verden fuld af kvindelige hormoner.

Jeg har brugt fertilitetsliv.dk til ikke at føle mig alene. Som par i fertilitetsbehandling opstår der en masse følelser, som man føler sig alene med, og man bliver flov, når man pludselig bliver misundelig på sine veninder, som annoncerer deres graviditeter en efter en.

Vi har en masse på hjertet, som vi gerne vil dele med jer læsere, og vi håber, at I vil læse med.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!