Hvordan kommer man videre herfra? 

Blog opslag

Skrevet af Kittes kamp

2 jun, 2022

Vores 15. æo førte heller ikke til en graviditet. Jeg havde ellers SÅ meget tiltro til dette forsøg ; min slimhinde var primet, den var perfekt tyk og trelaget. Blastocysten var en 5AA som var igang med at hatche, det kan jo nærmest ikke blive et bedre æg. 

Min krop kørte på estrofem, hjertemagnyl, cycologest, gonapeptyl, babyklister, folinsyre, d-vitamin q10 og ananas. 

Termin ville være den 24/12, en perfekt julegave. 

Alt var i den skønneste orden, så hvorfor er jeg ikke gravid? 

Vi har endnu 3 æg på frys, og en ÆU tilbage, men det føles bare så meningsløst!

For hvis et 5AA æg ikke kan sætte sig fast i en perfekt preppet slimhinde, så bliver jeg aldrig gravid, jeg tror simpelthen ikke på det længere. 

1 Kommentar

  1. GrådigeJane

    Øv, hvor lyder det uretfærdigt. Jeg kan godt forstå du ikke tror på det mere. Jeg har hørt om nogle, der får prednisolon, men kender ikke detaljerne. Selvom det føles meningsløst, kunne du så stoppe nu? Med tre æg i fryseren…
    Jeg krydser fingre for dig.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!