Hvorfor overhovedet dele det med omverdenen?

Blog opslag

Skrevet af Trine Jensen

1 apr, 2018

Jeg har længe fuldt med her på fertilitetsliv.dk, og synes hver og én er skide seje for at dele deres rejse! Det har hjulpet mig igennem mange ting hvor jeg synes hele verden har været imod mig. Så da jeg så der blev søgt efter nye blog manager, tænkte jeg at det var chancen for at få lettet hjertet.

Jeg gør hverken det her for opmærksomhed, eller at folk skal til at have ondt af mig og min situation. Fordi min historie er bestemt ikke unik.

jeg gør det fordi jeg langt om længe er blevet nogenlunde stærk nok til at dele ud af mine tanker og ’erfaringer’(hvis man overhovedet kan sige jeg har nogle) for hold da op, ens hoved kan fyldes med meget L**T som ingen forstår medmindre de selv har været det igennem.

Jeg gør det også for at hjælpe andre som måske har det på samme måde. Jeg har brugt det meste af tiden på at holde det hemmeligt. For folk omkring mig skulle endelig ikke for tæt på, og vide hvad jeg kæmpede med.  Jeg skulle ikke vise at jeg havde et svag punkt som kunne knække mig hvert sekund.

Men hvorfor så bruge første indlæg på at forklare det her? Ja, det ved jeg egentlig ikke, jeg har bare behov for at forsvare hvorfor jeg tager valget om at dele ud helt dybt inde fra hjertet, at jeg vælger og åbne op for en del af mit liv med mange mennesker er bestemt også en stor beslutning. Men også for at fortælle at jeg nok skal klare det og tror kun det er godt for mig at få tingene ud og få en pokkers masse ro omkring det hele.  Få bearbejdet de sidste 3 år og få styrken og troen tilbage igen.

Det bliver både grænseoverskridende og godt på samme tid. Jeg tror inderligt på at det kommer til at hjælpe mig personligt og forhåbentlig give en masse håb, både til mig selv, men også til andre stærke kvinder derude der skal kæmpe samme kamp!

Jeg håber i vil tage godt imod mig og jeg glæder mig til at fortælle min, og ikke mindst min kærestes historie.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!