VELKOMMEN TILMin Side

ICSI BARN

Blog manager

Instagram
@icsibarn

Vi er et ungt par på 26 år, som købte drømmehuset i efteråret 2018 og i februar 2019 blev gift.

Vi har igennem vores 5 års forhold forsøgt at få barn i næsten 3,5 år. 

Siden vi blev gift og købt hus har stort set alle vi kender og møder på vores vej sagt, ”Er der så snart et barn på vej?”  Selvfølgelig bliver det sagt med et glimt i øjet, men for os som har kæmpet i så mange år, for at få det barn vi så inderligt ønsker os, skærer det i hjertet hver eneste gang den sætning bliver sagt.

Vi svarer selvfølgelig med et smil, ”Det har vi ikke planer eller tid til lige nu.”

Men pludselig en dag til en julefrokost med familien, blev der gjort lidt grin med det at vi ikke har fået et barn, og sagt nogle sjove bemærkninger. Jeg fik nok og endte med at udbryde, ”vi har forsøgt i flere år, og vi skal i fertilitetsbehandling!”     

Folk blev målløse, men sikke en lettelse for os begge endelig at kunne fortælle folk at vi ”arbejder på sagen” og at vi ikke har lyst til at snakke mere om det.

Dette var en kort indledning til mit første blog indlæg.

Jeg har valgt at skrive på vegne af min mand og jeg, hvis han har lyst til at komme med udtalelser, vil dette blive skrevet.

Jeg har vagt at skrive anonymt, det har jeg valgt for ikke at træde nogen over tæerne eller blive misforstået af familie, venner og bekendte, da jeg kan komme med eksempler og episoder hvor evt. familie, venner og bekendte indgår.

MineBlogposts

Projekt baby 

Projekt baby 

For omkring tre år siden besluttede vi os for at forsøge at få et barn. Her begyndte projekt baby....

læs mere