“If you’re sad, you get a chicken”

Blog opslag

Skrevet af Kittes kamp

18 apr, 2021

Da Kim og jeg flyttede ind i vores drømmehus for knap et halvt år siden, anskaffede vi 5 høns og 3 ænder.

De er vildt sjove, søde og underholdende, og på et eller andet tidspunkt midt i sorgen over endnu en negativ test, fandt Kim på ordsproget “if you’re sad, you get a chicken”.

Det var noget han sagde til mig for at muntre mig op, for sådan er han nemlig ham Kim, han får mig altid løftet op fra det her skide hul af elendighed som jeg lander i når endnu et æg ikke blev til et ønskebarn.

Ordsproget betød også at der løbende er flyttet en del høns ind på matriklen..

Denne måneds negative test, har været  ekstra slem, for ikke nok med at vi var igennem en anden type protokol (lang IVF), så fik jeg også sat et rigtigt flot 4 cellet æg tilbage på andendagen.

Desuden var alle tegnene der, inkl at min gamle hunkat Mogens blev ekstra kælen, og ville putte hos mig i sengen. Noget hun normalt ikke gør, og et fænomen som er beskrevet flere steder omkring hunkatte og gravide ejere.

Som det testmonster jeg er, testede jeg løbende, og i mandags var der så et lillebitte tynd og utydelig streg – men den var der!!

Jeg var SÅ GLAD, og intet kunne slå mig ud den dag.

Om natten kunne jeg ikke sove, for jeg var overbevist om at jeg ville vågne til endnu en positiv test.

Men højt at flyve, dybt at falde, som man siger, for tirsdag og onsdag var der igen kun 1 streg, og jeg begyndte at bløde. I starten slog jeg det hen med at det måske var en pletblødning, fordi ægget var ved at sætte sig fast – men nej, den var desværre god nok, endnu en gang kom tante rød på uvelkomment besøg.

Igen, igen er jeg sunket dybt ned i en sorg over at miste noget jeg aldrig rigtigt havde, men som jeg alligevel elskede uendeligt højt.

Jeg ved ærligt talt ikke om jeg kommer igennem det her ret mange gange til..

Vi har nu 3 kejserænder, 1 hane og 11 høns, og der er ikke plads i hønsehuset til flere “sørge-høns”, så denne gang måtte jeg anskaffe mig de her 2 sladre-høns fra tingo tango (billede) i stedet, og håbe på at det er sidste gang jeg får brug for nyt fjerkræ.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!