indsigt terapiBehandler

indsigt terapi

Behandler

Otto Brandenburgsvej 112 1tv
2450 København SV

betina@indsigt-terapi.dk
50 59 19 06

www.indsigt-terapi.dk

Følg mig på de sociale medier

Jeg hedder Betina og er født I 1973.

Jeg er uddannet sygeplejerske og har altid følt det som et privilegie, at kunne hjælpe andre mennesker. Idag læser jeg til psykoterapeut på den 4 årige uddannelse på SEOP, hvor jeg er færdiguddannet til sommer.

Jeg er uddannet indenfor det eksistentielle og humanistiske felt, hvilket vil sige, at mennesket er i centrum. Livet kan ind imellem være udfordrende og som psykoterapeut er jeg ikke ekspert i dit liv, det er DU. Derfor er jeg nærmere en medrejsende på din rejse til forandring.

Jeg tilbyder et meget trygt og privat rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser. Nogle gange kan det være svært at dele alt det svære med sin partner, familie eller veninder og her kan jeg som psykoterapeut støtte dig. Igennem empati, nærvær og omsorg kan jeg hælpe dig med at takle din krise og opnå bedre livskvalitet. Livskvalitet skaber balance i krop og sind, hvilket kan være afgørende for at opnå graviditet. Det er også med til at styrke jeres parforhold, så kærligheden bevares og I fortsat kan føle samhørighed og nærhed til hinanden, imens I laver en baby.

mineBlogposts