Insemination i vente

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

29 jul, 2017

Hej med jer

Jeg var til scanning i lørdags den 1/7 med min mor, og der var stadig ingen ting at se Vi forhørte os, om jeg ikke snart skulle op i dosis, for der skete jo ikke noget! Jeg var meget utålmodig, men hvis lægerne mente det var rigtig, at gå stille frem, så var der vel noget om det, men det gik bar meget langsomt Jeg skulle fortsætte med samme dosis, for der kunne pludselig ske noget, sagde sygeplejersken. Det måtte vi så tro på… Fik en ny tid i dag den 4/7. Hun var lidt usikker på om, jeg skulle komme i dag eller i morgen, men valgte til sidst, at det var bedst at komme i dag. Så kunne jeg blive insemineret på fredag, for der er lukket næste lørdag den 8/8 Hvad sagde hun lige der??? “Ja, og ellers kan I selv have sex, hvis vi kommer hen i ferien” Uh, hvor vildt! Men håbede selvfølgelig, at jeg kunne blive insemineret, inden de har ferie den 13/8.

Vi tog i Ringsted Outlet og havde en hyggelig dag Senere hentede vi min lillebror, der havde været på Roskilde festival.

Billeder til bloggen

Op til i dag, blev jeg nervøs over om vi overhovedet nåede, at få store æg inden de har ferie, for det så lige pludselig tight ud. Jeg synes jeg kunne mærke lidt i min venstre side, men slog det hen. Har også haft ondt i halsen i dag og i går, så håber ikke jeg bliver syg! Jeg var så heldig, at en af mine veninder, Anja, der også skriver her på bloggen, havde fri og kunne tage med mig hele den lange vej. Vi kom et kvarter før og havde aftalt, at vi ville tage nogle billeder inde til scanning og andre steder på klinikken til bloggen, så Anja tager nogle billeder hist og pist på gangen. Imens tisser jeg og bagefter sætter vi os i venteværelset. Tiden går, der kommer nogle efter os og de kommer ind inden os og jeg kan høre, at de havde en tid 1115, nu er kl. 11.20. Da kl. er 11.30, kommer der en sygeplejerske og henter os. Har ikke set hende før. Hun siger vi skulle have sagt noget. Men vi synes begge to det er mærkeligt, at de skulle have “glemt os”, når nu jeg havde meldt min ankomst.

”Det din ægblære”

Vi kommer ind på stuen og sygeplejersken siger, at hun synes, at det var langsomt de går frem med mig og en lav dosis de har givet mig, og om jeg havde prøve piller i stedet? Øh nej… Og spørger, om jeg har PCO eller sådan noget…? Øh ja. Så går det vidst op for hende, hvorfor de er gået så langsomt til værks… Vi spørger om det er ok, at min veninde tager nogle billeder. Hun siger: “Ja, det jo dig hun tager af, så det helt fint.” Hun tager hurtigt og stille scanneren op, hun er ikke så voldsom, som de andre, så det jeg glad for. Vi snakker om, om slimhinden er ok og det er den. Den er tresidet, siger hun. Har læst det et sted, så vidste at det var godt Så er der lige pludselig en stor rundt cirkel og jeg spøger: “Hvad er det?” “Det din ægblære” Jeg bliver helt paf og kan pludselig ikke huske, hvad en ægblære er. Det er et af mine æg, der er blevet store! “Det er 13,5 mm” siger hun. Wauw, jeg kunne slet ikke forstå det! Og imens får Anja dokumenteret det hele, det var SÅ perfekt!

Kom igen på torsdag

Jeg har en masse spørgsmål og sygeplejersken (gud ved om det var en læge, ved ikke engang, hvad hun hed) siger “Rolig nu, få lige tøj på” 😉 Hun vil gerne se mig på torsdag, og så skal vi insemineres på fredag. Holy shit, allerede på fredag, det var ligesom den tidligere sygeplejerske sagde! Det så vildt! Jeg skal fortsætte med den samme dosis og hun fortæller, at ægget vil vokse 2 mm om dagen. Jeg siger, at den anden sygeplejerske sagde, at vi selv kunne gøre det på lørdag, fordi der er lukket og ja, vi skulle gøre alt hvad vi kunne Så på torsdag, efter scanning, skal jeg tage ægløsningssprøjten, så den fik jeg en recept på, samt nye nåle. Hun sagde, at jeg allerede skal komme ind kl. 9.15 og jeg sagde bare ja, selvom det jo er ret tidligt, med den lange vej, som den anden sygeplejerske var opmærksom på.

Dele den gode nyhed

Vi går ud til bilen og er lidt oppe at køre. Kan ikke tro det! Vi kigger på scanningsbilledet og hvor er det vildt, hun har fanget det, hun er min lykkesmed. Hvor heldigt er det lige, at hun var med og fik taget billedet af mit STORE æg Jeg skrev til Henrik og til min mor, men de svarede ikke, så ringede jeg til min far og lidt efter ringede Henrik og min mor. Det var så vildt at kunne dele den gode nyhed! Bagefter tog vi på apoteket og købte ægløsningssprøjten og så lige hjem, da den skal i køleskabet Jeg kan altså stadig mærke noget i venstre side, fik ikke spurgt om det er der ægget er

Sikke en formiddag, det hele er stadig lidt uvirkeligt. Tænk, om lidt over to uger skal jeg tage en graviditetstest! Det har været så langt væk og nu det så tæt på – EN GRAVIDITETSTEST

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!