IUI 3. scanning

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

29 jul, 2017

Hej derude!

Har haft lidt travlt med skole og skulle lige have en pause med at skrive. Tirsdag skulle jeg forbedrede fremlæggelse til onsdag og det blev en god afslutning på skolen og jeg har nu endelig sommerferie Bliver dejligt kun at have IUI, at tænke på lige nu Det bliver ikke så langt et indlæg i dag og det heller ikke den bedste nyhed jeg kan komme med. Også en af de grunde til, at jeg ikke har skrevet før nu. Men i dag fik jeg lysten igen

En højre dosis

Jeg var alene til scanning i tirsdags den 27/6. Det var “den store” der scannede mig og hun var hurtig og sød Men der var desværre hellere ingen store æg denne gang, men slimhinden var stor og klar. Hun sagde, at jeg skulle have en højre dosis, som jeg mente var på tide, men kan også godt se, at jeg jo heller ikke skal blive overstimuleret Da hun går ud til en læge, der skal bestemme den nye dosis, bliver jeg alene på stuen og tager et par billeder (se bill. øverst)

Spændt

Hun kom igen efter noget tid og sagde, at jeg skal op på 66 ie. Det synes jeg lød ret spændende, og jeg er glad for det ikke var så meget mere, jeg skulle have. Sikke en ambivalent følelse. Jeg fik en ny tid til på lørdag kl. 11, hvor jeg skal i Ringsted Outlet med min mor, men vi må bare slå to fluer med et smæk Jeg var spændt på om jeg ville kunne mærke noget nu, med den højre dosis. Efter jeg nu har taget den i to dage, har jeg kun kunne mærke en lille bitte smule… Det jeg kunne mærke i mandags mente sygeplejersken, nok var pga. de mange æg.

Krydser fingre

Jeg er bange for, at jeg ikke når IUI inden klinikkens ferie, der er fra den 13/7-3/8, så må bare krydse fingre Jeg har været i tvivl om jeg måtte løbe, men hun sagde, at det kun er efter IUI, at jeg ikke må få pulsen højt op. Og når jeg kun løber ca 2-3 km om ugen, er det ikke noget problem, jeg skal også motionere, når jeg har PCOS. Så jeg skal begynde at løbe med min mor

Tak fordi I læste med

Husk at skrive en kommentar

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!