IUI endelig i gang

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

29 jul, 2017

Så kom menstruationen endelig. Jeg tog den sidste p-pille i torsdags og havde skrevet ind i min kalender at menstruationen nok skulle komme om tirsdagen. Det ville nemlig passe med, hvordan den plejede at komme, da jeg sidst var på p-piller.

Da jeg havde taget pillerne i en uge begyndte den forbandede pletblødning😫 Jeg læste at det kunne forekomme, da kroppen bliver doseret med hormoner, som kroppen faktisk ikke kan lide… Jeg ringede også til klinikken og de sagde bare, at det kan ske… Jeg gik jo op i dosering, dengang jeg begyndte at pletbløde, da jeg var på p-piller, så jeg var bange for at pillerne ikke duede og jeg tjekkede om det nu også var den dosering jeg plejede at få, men det var det heldigvis. Jeg blev dog lidt forvirret, da der på det gamle præparat stod mikrogram og det nye milligram. Men der var ikke noget forkert i det😉

Mange tanker

Havde også tænkt, at når jeg nu pletblødte, som jeg gjorde næsten hver dag, hvordan kunne jeg så vide, hvad der var pletblødning og hvad der var mens.?? Men jeg var ikke i tvivl, da det kom. Havde og har så forbandet ondt🙈

Håbede den ville komme mandag, kunne ikke mærke noget tirsdag, så tænkte jeg ville ringe, hvis der ikke skete noget inden fredag… Men onsdag formiddag kunne jeg mærke noget anderledes. Det jo svært at forklare, men havde på fornemmelsen, at nu var det der snart og om aftenen begyndte det at gøre rigtig ondt og så var det der pludselig😊

Jeg tingede straks til klinikkens telefonsvarer, hvor man skal indtale en besked, hvis mens’en kommer efter 15. Ellers kan man ringe ml 13-14. Og så ringede en sygeplejerske til mig ved 9-tiden i morges. Hun sagde først, at jeg skulle komme på lørdag, da det skal være 3. dagen, fordi jeg fik det om aftenen, så siger man at det først er i dag det er dag 1. Men det blev så til i morgen, da hun vurderede det som bedst, når nu det var første gang👏 Mega spændende!

Jeg følger op på, hvad der sker i morgen, hvor jeg skal scannes og instrueres i at stikke mig i maven😬

Tak fordi I læser med

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!