Ægoplægning efter IVF behandling

Blog opslag

Skrevet af Babyluppen

6 jul, 2017

Fertilitetsbehandling – IVF oplægning af æg.

De ringede om morgenen vi havde besluttet, at det var min kæreste der skulle have opringningen. Da jeg ikke vidste hvordan jeg ville reagere hvis det var en dårlig nyhed.

De sagde heldigvis vi skulle komme til Horsens, min kæreste spurgte hvordan det så ud, men det kunne hun ikke sige noget om, blot at der var æg til oplægning.

Vi var så spændte da vi kørte derned.

Jeg var igen lidt nervøs for oplægningen da jeg stadig var meget oppustet og mon det så gjorde ondt.

De hentede os i venteværelse da vi kom derind stod der en sygeplejerske, jordmoder og en bioanalytiker og kiggede på os.

De grinte og sagde hvad laver i egentlig her.

Vi blev lidt paf og sagde vi skulle have et æg lagt tilbage… Det de mente var at det ikke var så tit, at de så så mange befrugtede æg og så mange der overlevede til 5 dagen og var så flotte.

. Vi blev selvfølgelig rigtig glade.

Ud af de 15 æg jeg fik taget ud var 12 af dem blevet befrugtet. Der var 1 klar til oplægning og hele 8 klar til fryseren.

Det var fantastisk – vi fik igen en masse tro på at det måske godt kunne lykkes.

Vi fik sat et æg op og det gjorde ikke ondt…

Min kæreste jokede med at vi nu havde et lille fodboldhold liggende i fryseren… Jeg tænkte mere på, at jeg måske var heldig ikke at skulle have hormoner det næste lange stykke tid.

Jeg holdt fri den dag, vi håbede, rugede og slappede af. Det var rigtig dejligt nu at vide hvordan IVF kort behandling foregik og jeg følte ikke det var så slemt som jeg havde frygtet.

Desværre sagde blogprøven nogle uger efter at jeg ikke var blevet gravid – jeg var nu glad for vi havde en del æg i fryseren..

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!