Jeg er gravid!

Blog opslag

Skrevet af Sendbabystoev

17 jul, 2020

Der har jo været meget stille på bloggen, hvilket både har været godt men også mindre godt egentlig havde jeg en forestilling om at der var så meget jeg skulle skrive om fordi jeg havde så meget på hjertet men så skete det vi herhjemme havde gået og ventet på.

Jeg fik lagt et æg op den 12 februar 2020, natten til den 15 februar vågner jeg med den ledeste kvalme, jeg tænkte først at med mit held så var jeg nok blevet syg. Da jeg stod op havde jeg det så elendigt at jeg tog min temperatur som viste sig at jeg ikke havde feber, jeg klynkede og havde ondt af mig selv og tænkte at nu er løbet nok kørt jeg er ikke gravid om aftenen slog det mig at mine bryster var vist nok lige lovligt ømme, jeg tog en clearblue digital graviditet test og tænke den er nok negativ jeg er kun 3+2 og normalt venter jeg altid til jeg skal have taget blodprøve. Men testen var positiv – jeg var glad lettet og virkelig målløs. Den 7 marts var vi til en tryghedsscanning hos lille liv, her var jeg 6+2 vi fik hørt hjertelyden og set at der kun var et lille foster som blev målt til at være 6+4. Også kom nedturen ellers fra jeg var 6+5 til og med 12+6 har jeg haft voldsomme blødninger og smerter men hver gang jeg kom til scanning var der stadig hjertelyd og baby levede i bedste velgående den sidste scanning ved uge 12+6 var så hjerteskærende jeg var så bange for at løbet var kørt og at der ikke ville være nogen baby, men lige som scanneren ramte min mave så jeg den sødeste baby som vinkede og derefter slog over i en fuck finger som ´´ Mor hold op med at bekymre dig jeg har det fint´´

Jeg er i skrivende stund 21+1 og lider stadig af kvalme og opkast som startede da jeg var 3+2. Jeg har fået væskedrop, kvalmestillende m.m uden effekt jeg har tabt over 15 kg i graviditeten og taber mig stadig så jeg bliver fulgt ekstra tæt af flere forskellige faggrupper hvilket er meget rart men vigtigst af alt Baby har det fint, den er lidt lille men den vokser trods alt.

Tak fordi i læser med, til jer der stadig kæmper – jeg tænker på jer og sender jer lidt tro, håb og babystøv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere
Angst og frihed

Angst og frihed

Jeg står i min første graviditet siden jeg gik i fødsel 19+5. Jeg er nu 18+4 og det fylder, at jeg...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!