Jeg er her (desværre) endnu !

Blog opslag

Skrevet af Blastocysten

22 jul, 2021

Så er det 4 måneder siden jeg sidst gav lyd fra mig, det var slet ikke meningen men tiden er fløjet afsted. Jeg vil hurtigt opsummere, hvad der er sket så det hele giver mening i sidste ende.

Vi tog vores 10. forsøg på Køge i februar/marts, og ved testdag stod vi med en positiv urintest. Desværre var blodprøven kun på 39, så langt fra god nok. Jeg fik taget blodprøve hver 3. dag og hcg steg langsomt, det nåede 249 før det endelig begyndte at falde.

Vi havde inden dette forsøg bestemt os for, at vi ville tage en snak med Stork klinik. Vi ville forsætte derinde, inden mine æg blev endnu ældre. Vi ville simpelthen, lade de sidste 2 æg i fryseren på Køge blive liggende. Den besked om, at de var i dårlig kvalitet, havde printet sig så meget ind i hovedet på mig. Så jeg orkede ikke, at bruge mere tid eller energi på dem lige nu.

Det sidste forsøg tog rigtig hårdt på os, og især på mig. Jeg var udkørt, både fysisk og psykisk. Havde aller mest bare lyst til, at smide håndklædet i ringen og give op. Vi havde en rigtig god snak med fertilitets rådgiver Mille Duzenius, som er tilknyttet Stork klinik. Det gav mig lidt ro, jeg fik styr på mine tanker og fik lidt mere overskud tilbage. Må virkelig anbefale, at få en snak med en professionel, hvis det hele føles lidt hårdt. Det er det hele værd og man får det så meget bedre bagefter.

Mit forløb os Malene (fertilista.dk) sluttede, men jeg valgte at købe et klippekort med 4 klip (sessioner) så jeg havde hende i baghånden. Følte mig ikke helt klar til, at stå helt på egne ben uden en “voksen”.
Min gode kost og gode vaner gik helt i vasken under vores sidste forsøg, jeg havde simpelthen ikke overskuddet til at tænke på mad og sunde vaner. Mine kosttilskud holdt jeg dog fast i og det er jeg glad for, for så følte jeg alligevel at jeg gjorde lidt af det rigtige.

Det var en meget kort opsummering af den første del af 2021, hvor vi er nu vil jeg meget snart skrive et indlæg om og jeg lover at der ikke går 4 måneder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!