“Jeg forstår bare ikke hvorfor der ikke sker noget!”

Blog opslag

Skrevet af Familieudenbaby

26 feb, 2021

Forograf: Cathrine Ertmann.

Det er meget svært for mig for tiden, det at skulle leve med og acceptere, at jeg ikke umiddelbart fejler noget og heller ikke min mand. Men hvis vi ikke fejler noget, hvorfor sker der ikke noget!? For mig giver det ingen mening og jeg har brug for at det gør det. Og gerne i dag..

Jeg syntes også jeg gør hvad jeg kan, men får samtidig lussinger med “sådan booster du din fertilitet”. Jeg spiser mine vitaminer, bevæger mig det jeg skal, sidder ikke for meget ned, krydser ikke mine ben når jeg sidder ned, holder mit underliv væk fra kulde og helt sikkert en del andre ting jeg ikke kan huske.

Men jeg er altså stadig væk ikke gravid. Hvis nu jeg skriver det til folk omkring mig, vil jeg så få de svar jeg gerne vil høre? For alle svar er forkerte og ikke de “rigtige” til min fertilitetshjerne.

“Men lige nu er jeg bare meget følsom, gradvide om jeg er gravid?” – “luk kajen hjerne!”

2 Kommentarer

 1. Kristine

  Haarder på fuldstændig samme måde vi er også uforklarlige gravide. Er begyndt for tre år siden og for et år siden begyndte vi i fertilitetsbehandling, men stadig ikke sket noget, selvom vi ikke fejler noget. Tak for dit indlæg, er så rammende.

  Svar
  • FamilieUdenBaby

   Hej Kristine. ❤️
   Ja, det er så svært når man ikke “bare” kan få et svar.
   Tænker på jeg. ☺️

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!