Jeg smiler imens jeg græder…

Blog opslag

Skrevet af Maybe baby not

2 jan, 2018

Jeg smiler imens jeg græder.

Det gør jeg tit. Det bliver oftere og oftere. Veninder der bliver gravide. Jeg er oprigtig glad på deres vegne. Virkelig. Min krop har bare svært ved at følge med, så tårerne kommer desværre også. Alt i samme sindstilstand.

Jeg vil jo helst lytte til optimismen i mit hjerte, men det har det med at tage over og blive realist. For lad os se det i øjnene. Jeg er en 32 årig kvinde der har forsøgt at blive gravid i over 5 år. Jeg er infertil.

Jeg er ikke meget for at katakreserne mit liv som en sæbeopera, men jeg mangler kun et par elementer, også er den hjemme.

Tænk at græde som en baby, fordi man IKKE kan få en baby?

Jeg smiler imens jeg græder, for det er sådan jeg overlever. Folk der ikke har været i denne her situation, forstår det simpelthen bare ikke.

År 2017 har været et år med en masse sorg. Sorgen over forventningens glæde som braste hurtigere end glæden den kom.

Et år med en smule opture, som hurtigt blev til nedture.

År 2018.. kom hurtigt. Jeg tager imod dig med kyshånd.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!