Jobsøgning, fertilitetsbehandling og en sød lille hemmelighed..

Blog opslag

Skrevet af MyMaybeBaby

30 jun, 2017

Jobsøgning og fertilitetsbehandling

Kære læser

Siden jeg startede i fertilitetsbehandling, har jeg sagt til mig selv, at det ikke kan betale sig at søge et nyt job. Jeg har længe gerne ville noget andet, da jeg ikke har været tilfreds med flere ting på mit nuværende arbejde. Men nu hvor jeg har fortalt chefen om mit forløb, er det nok bare bedst at blive, tænkte jeg. Desuden, hvem vil dog ansætte en 34 årig i fast forhold og et nybygget hus uden børn?

Man har et standpunkt, til man tager et nyt

Efter et år i behandling slog det mig pludselig, at der jo kan gå rigtig lang tid, før jeg bliver gravid – og hvad nu hvis det aldrig sker? Skulle jeg så blive ved med at sidde i et job, hvor jeg ikke trives år efter år? Nej, det vil jeg ikke byde mig selv! Jeg besluttede, at hvis det helt rigtige job pludselig bød sig, så ville jeg søge det.

Hvordan jeg så ville tackle hele situationen omkring mit behandlingsforløb og en ny arbejdsgiver, måtte stå hen i det uvisse og noget, som jeg måtte tage stilling til, når problemet opstod.

Og bedst som man netop har truffet den beslutning, banker drømmejobbet på døren. Det er NU, jeg skal tage chancen og søge. Fertilitetsbehandling skal ikke bremse mig i mit liv og andre ønsker. Jeg vil ikke sætte mit liv på stand-by! Så jeg søgte jobbet – og jeg fik det sgu!

Hvad nu?

Kontrakten er underskrevet, det gamle job er sagt op og vores IVF nr. 2 er netop afsluttet – med intet mindre end et HCG på 290 IE/L!!!!!!!!!!!!! Jeg er gravid og denne gang bliver baby forhåbentlig boende!

Juni 2017 har vist sig at være den vildeste måned, jeg kan mindes, jeg nogen siden har haft – lykken tilsmiler en, når tiden er til det, og når man mindst venter det – og nu blev det endelig vores tur <3

2 Kommentarer

  1. Camilla

    Jeg står i samme situation, har i alt den tid min kæreste og jeg har prøvet at få børn gerne ville have et andet arbejde. Har et arbejde med lange arbejdstider, fysisk og psykisk hårdt. Nu er der snart gået 2 år og nu skal vi til at starte i behandling. Så måske skulle jeg bare kigge efter andet arbejde og håbe de så er forstående for behandlingsforløb 🙂 dit indlæg har i hvert fald givet mig noget at tænke over.

    Svar
  2. MyMaybeBaby

    Dejligt du kan bruge mit indlæg til noget 🙂 Jeg synes, du skal søge nyt job. Så må alt det andet flettes ind på den ene eller anden måde. Men at sætte sit liv på stand-by fordi man venter på noget andet, bliver man ikke lykkelig af

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!