Kære dig!

Blog opslag

Skrevet af RebeccaR

29 jul, 2019

Kære dig ❤️

Kære dig som har læst med.
Kære dig som har fundet støtte.
Kære dig som har fundet råd.
Kære dig som har fundet trøst.
Kære dig som har fulgt med.
Kære dig som har fundet viden.

Kære DIG ❤️

Da jeg startede med at blogge for fertilitetsliv var min mission klar; jeg ønskede at dele vores historie. Jeg ønskede at være med til at bryde det tabu det er at være i fertilitets behandling. Jeg ønskede at være med til at oplyse de som stod overfor fertilitets behandling. Jeg ønskede at oplyse de uvidende. Jeg ønskede give de pårørende et indblik i hvordan det er at være i så ulideligt sårbar en situation som det er at være i fertilitets behandling. Jeg ønskede at dele vores historie for at have et sted jeg kunne læsse det delvist af og få følelserne ud af kroppen.
Fakta er desværre her knap halvandet år senere at jeg ikke længere har hjertet med når jeg laver blog indlæg.

Det er nu to år siden vi startede i behandling. For mig er det tredie omgang og jeg har taget 26 hormonbehandlinger samlet set. Jeg har fået to sunde og raske børn men det gør ikke ønsket om en mere mindre.
26 hormonbehandlinger – 26 måneders kemi af mit 33 år gamle liv. Tulle tog 11 forsøg at lave. Bøffen tog 2. Og nu ja, til nu har det taget 13 forsøg og der er stadigvæk ingen baby – hverken i maven eller i armene.

Når man skriver på en blogportal med så følsomt et emne og man som jeg deler noget så personligt så skal man have hjertet med og som sagt så har jeg ikke længere hjertet med. Jeg har simpelthen brug for at stoppe og deale med mit fertilitets-helvede (for det er det, det er med så mange behandlinger) kun Mikkel og jeg.

Så Kære Dig som har fulgt med – TAK ❤️
Tak for at du læste med ❤️
Tak til dig som kom med støttende ord ❤️
Inderligt og af hjertet TAK ❤️

Til dig som stadig kæmper – KÆMP VIDERE ❤️ Men HUSK dig selv – MÆRK EFTER ❤️

Kærligst// Rebecca

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!