VELKOMMEN TILMin Side

KAMPEN FOR AT BLIVE FORÆLDRE

Blog manager

Mit navn er Camilla, jeg er 24 år og bor i Horsens med min kæreste Markus og vores gadehund Nala. I oktober 2019 fik vi at vide at jeg skulle tabe mig 20 kg. før vi kunne starte i offentlig behandling. Fordi det stressede mig så meget at vi skulle tabe os, har vi valgt at starte IUI-forsøg hos Diers Klinik i Aarhus. Vægttabet er stadig aktuelt og vi kæmper for at jeg rammer de -20kg, så vi kan starte op i forsøg i det offentlige, hvis det ikke lykkes hos Diers. Vi har været igennem 1. IUI forsøg som endte i en negativ test. Vi har ikke tabt modet endnu. Kun de første 6 kg. Vi bliver ved med at kæmpe til vi en dag bliver forældre.

MineBlogposts

Vores historie

Vores historie

For noget tid siden, delte jeg vores start på Projekt Baby på min Instagram...

læs mere