Kan man have vokseværk som voksen?

Blog opslag

Skrevet af Juliemalykke

5 nov, 2019

Jeg ligger i skrivende stund med røven i vejret fordi andet er smertefuldt, måske jeg er alene om at have denne oplevelse af at være på Gonal-F i hvert fald kan jeg ikke læse mig til andre med dette symptom.

Vi er i gang med vores 2 iui-h forsøg og jeg har de sidste 4 dage haft smerter i hofte-/ryg-/bækkenområdet, lidt som om at jeg har vokseværk som da man var lille.

Har ikke kunne sidde ned, ligge på siden eller på ryggen, men så kan jeg jo bare ligge på maven ville den kloge nok sige, men sagen er bare den at selv det også er mega smertefuldt fordi det trykker på mine hofteben.
Så for at sige det på godt dansk har det været et helvede og er det stadigvæk i skrivende stund.
jeg måtte karte rundt på stolen inde på studiet i går og karter lidt rundt på en sofa i det ene grupperum for at kunne holde ud at være derinde.

Da jeg kom hjem, lå jeg med varme pude og fik så en time på øjet, hvilket gjorde underværker for humøret, men det hjalp ikke på de smerter som jeg har desværre, et par timer sener gik vi hjem til mine forældre og havde de ikke vidst hvad der foregik, ville de have tænkt jeg havde fået børneorm eller fnat, jeg kravlet rundt i sofaen og hang ud over sofaen for ikke a have for meget belastning på det område.
De kigget dog på mig som om jeg var tabt bag en vogn da jeg fortalte jeg havde følelsen af at have vokseværk i det område. Heldigvis kan Morten godt se at jeg har ondt og prøver at gøre hvad han kan for at hjælpe mig, men der er ikke så meget at gøre fra hans side.

Jeg havde desværre også disse smerter i vores første forsøg efter at være startet på Gonal-F, men de er klart stærkere i dette forsøg, næsten så meget at jeg kunne sætte mig ned og tude af ren frustration over den smerte der kommer i store og lange jag. Men det skulle efter sigende være fordi at mit bækken giver sig.

Så kære bækken please sig du snart er færdig med at give dig, i hvert fald indtil det er fordi min krop indeholder en baby.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!