Kan man savne en man ikke har mødt endnu? 

Blog opslag

Skrevet af Caroline Ziegler

26 okt, 2017

Hver eneste dag tænker jeg på dig, jeg tænker på hvornår jeg får dig at se.  Hvornår jeg kan fortælle din familie at de skal have en ny titel. Der er nemlig mange omkring dig, som får en titel de aldrig har haft før, og de glæder sig hver og en. Jeg tænker også tit på hvordan jeg skal fortælle dem at du har fundet vej til mors mave. Skal jeg vente til jeg er er 12 uger henne, og har set på scanningen at alt er helt okay derinde? Skal jeg ringe? Skal jeg køre forbi? Mon ikke jeg bliver så glad så snart jeg ser de 2 streger at jeg slet ikke kan vente med at fortælle dem det alle sammen?

Hver eneste dag tænker jeg på, hvem mon du er? Hvordan mon du kommer til at se ud? Bliver du et rodehoved som din mor? Eller får du rengøringsvanvid ligesom din far? Mon du arver mors tykke hår? Eller fars bedårende flyveører? Er du mon en dreng eller pige? Uanset hvad, er jeg sikker på du bliver pisse lækker. Du får sådan nogle gode gener, din mor og far er faktisk et rimeligt lækkert par. Du bliver helt sikkert også fyldt med temperament, for faktisk er alle dem du er er relateret til virkelig temperamentsfulde mennesker. Jeg vil gøre alt for at hjælpe dig med at lære dig at håndtere det, så det ikke bliver en svaghed, men en kæmpe styrke.

En ting er sikkert, jeg kan slet ikke vente til jeg skal møde dig. De sidste to år, har din mor og far ønsket dig så inderligt. De har tænkt på dig hver eneste dag, savnet dig og været i en rigtig stor sorg over ikke at kunne få lov til at møde dig.  Der er så mange der glæder sig til at møde dig, og jeg glæder mig til at vise dig frem til alle de fantastiske mennesker, der kommer til at elske dig, og være en del af dit liv. Din mor skal i hvert fald nok sørge for at du bliver så elsket, du skal kysses og krammes hver eneste dag.  Hver dag vil jeg fortælle dig hvor højt jeg elsker dig, og at du er perfekt, præcis ligesom du er.

Nogle gange vil jeg måske være lidt for streng, men det er kun fordi jeg gerne vil hjælpe dig, når du bliver stor.  Jeg vil nemlig gerne have at du bliver et rigtigt empatisk, betænksomt og velopdraget barn. Jeg har set hvor god din gudmor Maria har været, til at opdrage Vildse. Han er nemlig den mest omsorgsfulde, betænksomme dreng. Vildse bliver du helt sikkert fuldstændig vild med, jeg sikker på du kommer til at synes at han er så sej, et bedre forbillede kan man vidst ikke få.

Når jeg bliver lidt for streng, har du heldigvis også din helt fantastiske far, ham kommer du til at kunne sno om din lillefinger. Jeg ved han bliver blød som smør og får så svært ved at sige nej til dig. Jeg er så stolt over den far jeg har valgt til dig, han bliver din bedste ven og din klippe, ham vil du altid kunne regne med.

En dag kommer du måske til at få en lillebror eller en lillesøster. Din mor og far vil faktisk rigtigt gerne have mange børn, men da det er rigtigt svært for os at lave dem, er det ikke sikkert det kommer til at ske. Men ved du hvad min skat? Jeg bliver så lykkelig, bare jeg har dig.

Når jeg ikke kan sove om natten, fordi jeg savner dig og er bange for at jeg aldrig møder dig. Så ligger jeg og tænker på hvad du mon skal hedde. Jeg vil gerne finde et helt fantastisk navn til dig! Jeg kan allerede fortælle dig at hvis du bliver en dreng, skal du hedde Willy til mellemnavn, det skal du hedde efter din oldefar, altså din fars, farfar. Hvis du bliver en pige, skal du hedde Elisabeth til mellemnavn, det skal du hedde efter mors, faster. Jeg ved ikke hvad hun bliver til dig, men mon ikke du nok skal finde på et eller andet at kalde hende?

Jeg tænker også på hvordan dit værelse skal se ud, hvilket tøj du skal have på og hvordan vi skal fejre din barnedåb. Faktisk så tænker jeg på dig stort set hele tiden, og jeg nogle gange bliver mit savn til dig alt for stort, og jeg knækker sammen. Her er din far bare den bedste i verden, han er den eneste der kan forstå at jeg længstes sådan efter dig. Han trøster mig, holder om mig. Din fars favn bliver sådan et trygt sted for dig, ligesom det er for mig.

Vi har kæmpet lidt mere end de fleste for, at få dig, og det gør så ondt ikke at vide hvornår du kommer, og om du nogensinde gør det. Men den tanke kan vi slet ikke holde ud at tænke på, så det lader vi være med. Så lille skat, vil du ikke snart ligge dig godt til rette i mors mave så vi snart kan møde dig? Vi længtes sådan efter dig, jeg glæder mig sådan til at vise dig hele verden. Jeg lover at give dig en barndom fyldt med tryghed, kærlighed og en masse gode minder.

1 Kommentar

  1. Mette Æbeløe Jørgensen

    Jeg vil elske at dele mit vidnesbyrd her. Jeg hedder Mette Æbeløe Jørgensen. Jeg er fra Skårup, Fyn, Danmark, jeg blev gift med min mand for ca. to år siden. Vi begynder at have problemer derhjemme, når han holder op med at sove på den samme seng, kæmper om små ting, han altid kommer hjem sent kl. nat, drikker for meget og sover med andre kvinder udefra har jeg aldrig elsket nogen mand i mit liv undtagen ham. han er far til mit barn, og jeg vil ikke miste ham, fordi vi har arbejdet så hårdt sammen for at blive det, vi er og har i dag. For nogle uger siden besluttede han nu at leve mig og barnet, det at være enlig mor kan være svære undertiden, og så har jeg ingen at vende sig til, og jeg var hjertebroen. Jeg ringede til min mor og forklarede alt for hende, min mor fortalte mig om Drigbinovia, hvordan han hjalp hende med at løse problemet mellem hende og min far. Jeg var overraskende over det fordi de har været uden hinanden i tre og et halvt år, og det var som et mirakel, hvordan de kom tilbage til hinanden. Jeg blev henvist til Drigbinovia, og jeg forklarer alt for ham, så han lover mig ikke at bekymre mig om, at han vil kaste en trylleformular og få tingene til at komme tilbage til, hvordan vi igen var så meget forelskede, og at det var en anden kvindelig ånd, der kontrollerede min mand han fortalte mig, at mit problem vil blive løst inden for to dage, hvis jeg tror, ​​jeg sagde ok, så han kastede en trylleformel for mig, og efter to dage kom min kærlighed tilbage og bad mig om at tilgive ham, jeg er så glad nu. så derfor besluttede jeg at dele min oplevelse med alle organer, der har sådanne problemer, kontakt Drigbinovia, den store stavebesøg på hans e-mail-adresse doctorigbinovia93@gmail.com og Via whatapp +2348144480786 tak for at dele din tid med mig

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!