VELKOMMEN TILMin Side

KAT

Blog manager

Instagram
@kat__jakobsen

Hej, jeg hedder Kat & er ny her i fertilietsliv.dk familien.

Jeg er 34år – meget snart 35 & bor til dagligt i Odense med min lille shih tzu hund Irma på snart 4år.

Grunden til at jeg er blevet en del af den her familie er at jeg brænder for at bryde tabuer & fortælle åbent & ærligt om mit liv & fertilitetsbehandling.

Jeg har fx. aldrig haft en kæreste & er derfor gået igang med projekt solo/enestående mor. Det er en kamp som ikke er uden udfordringer. Samtidig med at gøre det hele alene har jeg også en lav ægreserve på 4,2 med en god chance for at gå tidligt i overgangsalder, nok allerede som 40årig. Gennemsnitsalderen for overgangsalder i danmark er 52år. 

Jeg kæmper også lidt med vægten som jo i fertilitetsbehandling skal ligge inden for en bestemt BMI. I det offentlige hedder det; er du under 35år skal den ligge under BMI 30 og er du over 35år skal den ligge under 35. Jeg har været igennem 5 IUI på 1 år uden held & har hver gang skulle kæmpe mig lige under BMI 30 – det er samtidig en stor stressfaktor. 

De 5 IUI har også været med 3 forskellige donor af forskellige årsager som dårlig kvalitet, donor er stoppet, donor har nået sin graviditets limit i dk. Samtidig har jeg haft 2 biokemiske graviditeter, som åbenbart sker for ca. 60 %, noget som jeg slet ikke var bevidst med.

Så jeg synes selv jeg har en del at komme ud med af tabuer & jeg vil elske at fortælle dem & svare på spørgsmål til det. Grunden til jeg selv deler hele min historie på min Instagram @kat__jakobsen & nu her på @fertlitetsliv.dk, det er at kan jeg bare hjælpe én person så er jeg glad. 

Da jeg for 4-5 år siden startede med at søge på solomor var der nærmest intet materiale at komme efter. Derfor valgte jeg for halvandet år siden, da jeg startede min rejse at dele ud af det hele. Derfor er det her fælleskab guld værd & jeg vil elske at være en del af det. 

Det næste jeg skal igennem er min første IVF behandling på OUH, forhåbentlig i februar hvis jeg kommer igennem nåleøjet. 

Wish me luck.

//Kat 

MineBlogposts

Uvisheden

Uvisheden

Det værste i hele det her fertilitets show er uvisheden & ventetiden. Uvisheden om - bliver...

læs mere
1-2-3-4

1-2-3-4

Min første IVF behandling: I onsdags var jeg til scanning på OUH for at se hvor mange æg jeg havde...

læs mere
Velkommen til Kat

Velkommen til Kat

Hej, jeg hedder Kat & er ny her i fertilietsliv.dk familien. Jeg er 34år - meget snart 35...

læs mere