Kemikalier kan være skyld i barnløshed…

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

18 okt, 2018

Ny forskning viser at hormonforstyrrende stoffer kan være endnu mere skadelige, hvis man bliver udsat for flere på samme tid..

Hormonforstyrrende stoffer findes i rigtig mange ting, det findes bland andet i flere solcreme, makeup, elektronik, tøj, emballage, legetøj osv. Det viser sig at stofferne kan skade menneskers forplantningsevne i højere grad end tidligere antaget.

Har du taget et valg og afskaffet nogle produkter eller ændret dine vaner så skriv gerne en kommentar, så vi kan samle gode råd til nye vaner og nye produkter.

Her kan du læse hele artiklen

2 Kommentarer

 1. Mette

  Jeg synes godt nok det er en noget tynd artikel. Selvfølgelig skal vi tænke over hvilke stoffer vi omgiver os med, men artiklen nævner intet om hvilke stoffer eller bare hvilket grupper der er testet. Jeg ville gerne vide mere end at personen vil tænke over sine valg fremadrettet, for hvordan træffer vi så de fornuftige, bevidste valg?

  Svar
  • Fertilitetsliv.dk

   Hej Mette

   Mange tak for din besked og dine refleksioner.
   Artiklen er umilddelbart mere en konstatering af den forskning der er foretaget omkring den skadelige effekt det kan være at blande kemikalier.
   Men jeg vil give dig ret i, at det kunne være rart at få belyst hvilke der er tale om, men det er nok desværre ret mange..
   Jeg ved ikke om du har appen Kemiluppen hvor man kan scanne produkter og se hvilke produkter der indeholder skadelige stoffer..

   De bedste hilsner
   Fertilitetsliv.dk

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Podcast – lyt med

Podcast – lyt med

Vi har besøgt @venterummet for at lave et afsnit til deres podcast. ⁠ ⁠ "Hold nu op det var sjovt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!