KOSTTILSKUDProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

Hvis du er du gravid, eller planlægger at blive det inden for den nærmeste fremtid, er det vigtigt at tænke kosttilskud ind i dine daglige rutiner. Både før og under graviditet er det nemlig essentielt, at du får de rette vitaminer. Særligt folsyre, der i gamle dage gik under betegnelsen folinsyre, er et vitamin, der fra naturens side findes i flere fødevarer. Sundhedsstyrelsen anbefaler dog alligevel, at gravide kvinder eller kvinder, der forsøger at blive gravide, tager folsyre som et dagligt kosttilskud for at sikre, at du får tilstrækkeligt med folsyre i forbindelse med graviditet.

Babyplan Folsyre

Folsyre er et vigtigt vitamin der findes i kosten, men det er nødvendigt at tage et tilskud, f.eks. Babyplan Folsyre,  for at få tilstrækkeligt i forbindelse med graviditet.

Sundhedsstyrelsen anbefaler et dagligt vitamintilskud af folsyre / folinsyre, allerede fra du planlægger graviditet og de første 12 uger af graviditeten. Risikoen for at føde børn med neuralrørsdefekter, især rygmarvsbrok, kan på denne måde mindskes.

Babyplan sæt strimmel 3 mdr.

Babyplan sæt med strimmel er et af Babyplans mest solgte produkter. Det er prismæssigt vores bedste køb. Samtidig får du alle de produkter, du har brug for, når du planlægger at blive gravid.
Babyplan sæt rækker til hele tre måneder. Bliver du gravid efter 2 måneders forbrug – så har du 6 måneders returret på de produkter, som er tilbage.

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Babyplan sæt med stav er et at vores mest populære produkter. Du får alt, hvad du behøver med blot ét sæt, når du forsøger at blive gravid.
Bestil ét sæt, og du har vitamintilskud og tests til to måneder. Babyplan stav er oven i købet en nem test at have med på farten, fordi du ikke behøver samle urin i et bæger.