KOSTTILSKUDProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som kan gøre jeres fertilitetsrejse nemmere.

I to to a tre tilfælde er mandens sædkvalitet medvirkende til barnløshed blandt par, som forsøger at blive gravide. Mandens livsstil spiller en vigtig rolle i produktionen af sunde sædceller. Her kan kosttilskud være en god start. Det tager tre måneder at lave en ny sædcelle og med livsstilsændringer og de rigtige kosttilskud kan sædkvaliteten forbedres markant.

Punalpin® PLUS (180 tabl.)

Granatæble, galanga,
aronia, zink, selen

Kosttilskuddet Punalpin® PLUS er udviklet til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Dette kosttilskud er indeholder granatæble, galanga og aronia og er desuden tilsat mineralerne selen og zink.

Punalpin® PLUS (540 tabl.)

Granatæble, galanga,
aronia, zink, selen

Punalpin® PLUS er et kosttilskud og fertilitetsprodukt udviklet til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Produktet er baseret på granatæble, galanga og aronia og er desuden tilsat mineralerne selen og zink.

Punalpin® (540 tabl./3 mdr.)

Granatæble, galanga

Punalpin er et kombinationsprodukt baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga. Ingredienserne stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af aktivstoffer. Aktivstofferne i både granatæble og galanga er unikke for netop disse planter.

B-Daddy til manden (60 kapsler)

B-Daddy indeholder to patenterede ingredienser: Selengæren SelenoPrecise® i kombination med Bio-Quinon Q10. Kosttilskuddet er med til at beskytte mandens celler mod oxidative skader og stimulere dannelsen af sunde og normale sædceller. B-Daddy inderholder også Q10 som sætter gang i cellernes energiproduktion.